Andiatan naiset: Carolyn Luxemburgista

Luxemburgilaisen VITRIN Concept Storen perustaja Carolyn Gobran Stålhandske on tämän kuun Andiatan nainen. Alkujaan Luxemburgista kotoisin oleva Carolyn kasvoi Ruotsissa, mutta päätti palata kotimaahansa vuonna 2003 havaittuaan markkinaraon kotimaansa muotimarkkinoilla. Lue lisää Carolynin urapolusta itsenäiseksi muotiliikkeen omistajaksi, ja ota selvää hänen suosikki Andiata-kesäasusta.

Skandinaavisen elämäntyylin inspiroima ura

Carolynin intohimo muotiin syntyi jo pikkutyttönä, kun hän unelmoi ikioman myymälän perustamisesta. Valmistuttuaan kauppatieteiden maisteriksi vuonna 2003 unelma kävi toteen, kun hän avasi ensimmäisen myymälänsä Extraboldin. ”Olen rakentanut muotikauppiaan urani skandinaavisen elämäntyylin ympärille, sillä se on ollut inspiraation lähteeni”, Carolyn sanoo.

Kaksi vuotta Extraboldin avaamisen jälkeen Carolyn perusti Honey/Mustardin, ja pian sen jälkeen vuonna 2018 VITRIN Concept Storen, jota puolestaan seurasi Filippa K:n Luxemburgin lippulaivamyymälän avaus vuonna 2020. Carolyn harkitsee jokaisen liikkeisiinsä ja asiakaspalveluun liittyvän yksityiskohdan tarkkaan. Muotikauppiaan tavoitteena on luoda asiakkailleen ostokokemus, joka on sekä inspiroiva että innostava.

Täydellinen päivä Luxemburgissa

Carolynin mukaan Luxemburg on kodikas ja idyllinen pieni maa. Hänen mukaansa täydellinen päivä kotimaassa tarkoittaa ajanviettoa VITRIN Concept Storen kahvila-baarissa, jonka jälkeen matka jatkuu ystävien omistamaan ravintolaan.

“Se, että Andiata on perheyritys, jolla on kaunis tarina, on jotain mitä ihailen ja arvostan suuresti”

Luxemburgin kaupunki

VITRIN Concept Store

VITRIN Café

Carolyn, Muoti & Andiata

Ratkaisevina tekijöinä Carolynin vaatevalinnoissa ovat käyttömukavuus ja kestävyys. Naisen mielestä ei ole riittävää, että tuotantoprosessi on kestävä – myös suunnittelun ja laadun tulee olla pitkäikäisiä. Tämän vuoksi hän pitää Andiatan vaatteista: vaivattoman tyylikkäät leikkaukset yhdessä ensiluokkaisen laadun ja tuotantoprosessin kanssa sopivat muotikauppiaan arvomaailmaan. ”Myös se, että Andiata on perheyritys, jolla on kaunis tarina, on jotain mitä ihailen ja arvostan suuresti”, Carolyn sanoo.

Andiatan suosikit

Tällä hetkellä kaksosia odottava Carolyn rakastaa käyttää Andiatan vaatteita, sillä leikkaukset ovat mukavia, vaivattomia ja imartelevia. Tämän vuoksi brändin kevät/kesä 21 -mallistosta on löytynyt useita suosikkeja, joita hän käyttää usein. Vaikka printit eivät yleensä ole Carolynin suosiossa, Bernice-toppi ja Tosha 90 -kietaisuhame kauniissa lakkaprintissään ovat muodostuneet naisen luotto kesäasuksi. Muotikauppiaan mukaan hurmaava printti, muotoja korostavat leikkaukset ja liehuva 100% viskoosikangas yhdessä luovat täydellisen kesäasun.

Kuka: Carolyn Gobran Stålhandske

Kaupunki: Luxemburg

Ammatti: Muotikauppias

Instagram: @carolyn.gobran, @vitrin.concept.store