Andiatan naiset: Doriane Pariisista

Tapaa Doriane, 27-vuotias malliagentti Pariisista. Doriane on energinen persoona, joka innostuu uusien ihmisten tapaamisesta, kiinnostavien paikkojen ja kulttuurien löytämisestä, sekä ajan viettämisestä läheistensä kanssa. Lue Dorianen vinkit täydellisen Pariisi-päivän viettämiseen.

Täydellinen päivä Pariisissa

Doriane nauttii kävelystä aurinkoisessa Pariisissa italianvinttikoiransa kanssa. Tauon kävelystä hän voi ottaa hakemalla esimerkiksi maukkaan ohukaisen tai jäätelön Grom-jäätelökaupasta Saint-Germainista. Jos Dorianella on suunnitelmissa valmistaa illallista ystäviensä kanssa, suuntaa hän ruokaostoksille ylelliseen Grande Épicerieen. Juuston ystäville Doriane suosittelee Saint Paul alueelle suuntaamista.

Missä syödä Pariisissa

Kesäaikaan Dorianen suosikkiravintola on LouLou, sillä se tarjoaa upeat näkymät aivan Louvren palatsin kupeessa. Pariisin muotiviikkojen aikana Doriane suuntaa mielellään ystäviensä kanssa Hôtel Costesiin syömään illallista ja pysymään ajantasalla tuoreimmista juoruista. Kun Doriane haluaa nauttia elämästä aidon ranskalaisittain, suuntaa hän art de vivre -illalliselle Michelin-tähden L’Arôme -ravintolaan.

Missä juoda Pariisissa

Ritz-hotellissa sijaitseva Hemingway Bar tarjoaa erinomaisia cocktaileja ylellisissä puitteissa. Yökerhoksi Doriane suosittelee Raspoutinea, joka sijaitsee kuuluisan Champs-Élysées-kadun tuntumassa.

LouLou
107 rue de Rivoli
75001 Paris

Hemingway Bar
15 Place Vendôme
75001 Paris

Hôtel Costes
239 Rue Saint-Honoré
75001 Paris

Mitä tehdä ja nähdä Pariisissa

Dorianen mielestä maalausten ihailu Orsayn ja Louvren taidemuseoissa on keskeinen osa täydellistä Pariisi-päivää, vaikka se voikin kuulostaa clicheeltä. Museoiden lisäksi Doriane nauttii kaupungilla kävelemisestä ja kauniin arkkitehtuurin ihailemisesta. Hänen lempialueitaan ovat Saint Germain, Invalides, sekä trendikäs Le Marais, kun taas Pariisin parhaat näkymät löytyvät Sacré-Coeurin basilikan luota. Kävely kylämäisen Montmartren alueella on muodostunut klassikoksi Dorianelle.

Doriane & Andiata

Muotia Doriane arvostaa, koska se auttaa häntä ilmaisemaan itseään. Lisäksi muodin avulla Doriane tuntee olonsa itsevarmaksi. Andiatasta hän pitää erityisesti korkealaatuisten kankaiden, kestävien toimintatapojen, sekä pienemmän tuotannon vuoksi. Dorianella on aina elegantti ja mukava olo Andiatan vaatteissa. Hänen lempivaatteensa Andiatalta ovat Dania-housut, jotka soveltuvat hyvin jokapäiväiseen käyttöön. Lisäksi, Doriana kertoo, Dania-housut saavat hänen jalkansa näyttämään upeilta. Dania-housujen lisäksi Doriane rakastaa jokaista omistamaansa Andiatan pukua.

Kuka: Doriane Ligorio

Doriane Ligorio on 27-vuotias malliagentti, joka rakastaa olla vapaa ja elää omien sääntöjensä mukaan. Doriane kuvailee itseään energiseksi persoonaksi, joka innostuu uusien ihmisten tapaamisesta, kiinnostavien paikkojen ja uusien kulttuurien löytämisestä, laulamisesta, sekä ajan viettämisestä läheisten kanssa. Doriane nauttii malliagenttina työskentelystä, koska työ on haastavaa ja se antaa hänelle mahdollisuuden tavata ihmisiä eri maista, sekä puhua monia eri kieliä.

Instagram: @dorianaligorio