Andiatan naiset: Hester Amsterdamista

Tämän kuun Andiatan nainen on Pariisissa asuva, amsterdamilainen taidegallerian johtaja Hester Middelweerd. Hyvä seura ja loistava ruoka kiehtovat Hesteriä, mutta syvin elämän inspiraatio löytyy taiteesta. “Taide on suurin intohimoni, ja olen kiitollinen, että työni mahdollistaa olla sen ympäröimänä joka päivä.” Taiderakkauden lisäksi Hesteristä löytyy myös seikkailunhaluinen puoli. Millainen on täydellinen loma kotikaupungissa Amsterdamissa? Lue Hesterin suosikkivinkit täydelliseen lomapäivään.

Täydellinen päivä Amsterdamissa

Täydellinen päivä alkaa upealla aamiaisella modernissa Buffet van Odetessa. Kaupungin parhaan tryffelijuustomunakkaan jälkeen matka jatkuu Rijksmuseoon tai Stedelijk Museoon ihailemaan taidetta ja kulttuuria. Matka Amsterdamiin vaatii myös mutkan kuvankauniille kanaville – niin maisemien kuin alueen putiikkien puolesta. Shoppailun jälkeen Hester nauttii ansaitun lasillisen Soho Housessa sijaitsevassa italialaisessa ravintolassa Cecconiksessa, ja suuntaa päättämään päivän loistavalla illallisella Maris Piperiin.

Missä syödä Amsterdamissa

Upeaan illalliskokemukseen Hester suosittelee tyylikästä Maris Piperiä tai kodikasta Brasserie Lolitaa.

Missä juoda Amsterdamissa

Kaunis ja romanttinen italialainen ravintola Cecconi’s on täydellinen paikka niin drinkeille kuin ihmisten tapaamiseen. Viinin ystäville Hester suosittelee rennompaa GlouGlou:ta, ja kesällä Morgan ja Mees Hotellin terassi on hollantilaisen suosikki. Loistokas ilta voi puolestaan päättyä vain tanssimalla The Dutchessin elegantissa, Belle Époque -aikakauden inspiroimassa ympäristössä.

Cecconi’s
Spuistraat 210
1012 VT Amsterdam

Brasserie Lolita
Ferdinand Bolsstraat 76
1072 LM Amsterdam

Maris Piper
Frans Hallstraat 76
1072 BV Amsterdam

Mitä tehdä ja nähdä Amsterdamissa

Hester suosittelee pistäytymään idyllisellä Noodermarkt-torilla, jonka tunnelma vie mukanaan toiseen aikakauteen. Loistavien vintage löytöjen lisäksi torilla sijaitsee Winkel43-ravintola, joka tarjoilee kaupungin parasta omenapiirakkaa. Galerie Zebregs & Roëll tarjoaa puolestaan eksoottisuutta ja kauneutta taiteen harrastajille, mutta Hesterin mukaan Amsterdamissa on vain yksi asia, joka kaikkien turistien tulee todella kokea: pienen veneen vuokraus, ajelu kanaaleja pitkin ja kaupungin ihailu vedeltä käsin.

Hester & Andiata

Hesterille Andiata edustaa itsenäisiä naisia, jotka pukeutuvat itseään varten ja ovat seksikkäitä ja elegantteja samaan aikaan. Kaiken kaikkiaan hän ihailee Andiatan vaatteiden virheetöntä räätälöintiä sekä monikäyttöisyyttä – mutta Janis K -trenssitakki on noussut naisen ylivoimaiseksi suosikiksi. “Takki on ajaton vaatekappale, ja saa minut tuntemaan itseni välittömästi filmitähdeksi”, Hester sanoo.

Kuka: Hester Middelweerd

Kaupunki: Paris / Amsterdam

Ammatti: Taidegallerian johtaja Galleria Jacques Barrèressa

Instagram: @hestermiddelweerd