Andiatan naiset: Raha Los Angelesista

Tässä kuussa sarjamme inspiroivista Andiataan pukeutuvista naisista jatkuu 34-vuotiaan kiinteistönvälittäjän Raha Mehdizadehin kanssa. Los Angelesissa asuva Raha nauttii ihmisten auttamisesta ja täten rakastaa työtään. ”Urapolkuni on ollut hurja matka, mutta en vaihtaisi mitään siitä pois”, hän sanoo. Tavoitteellinen ja kunnianhimoinen Raha on myös seikkailunhaluinen, minkä vuoksi hän tykkää matkustella nähdäkseen uusia, ennennäkemättömiä paikkoja maailmassa. Mutta myös kotikaupungilla Los Angelesilla on paljon tarjottavanaan. Lue lisää selvittääksesi Rahan parhaat vinkit täydelliseen lomaan kotikaupungissaan, ja ota selvää hänen Andiata-suosikistaan.

Rahan täydellinen päivä Los Angelesissa

Aamuvirkku Raha tykkää herätä niin aikaisin, että tuntuu, kuin hän olisi ainut jo jalkeilla oleva henkilö maailmassa. Täydellisen aikainen aamu alkaa vierailulla naisen lempikahvilassa, minkä jälkeen matka jatkuu kaupungin maisemarikkaille vaelluspoluille lataamaan akkuja päivää varten.  Luontovaelluksen jälkeen ei Rahan mukaan ole mitään parempaa kuin lounas rakkaan ystävän, viinin ja hyvän ruuan parissa. Ilta kuluu puolestaan ihastellen auringonlaskua rannalla, minkä jälkeen illallinen hyvässä seurassa kruunaa päivän.

Mitä tehdä ja nähdä Los Angelesissa

Rahan mukaan kaupungin historialliset nähtävyydet on pakko kokea. Los Angelesin kaunis luonto on myös ehdottomasti kokemuksen arvoinen ja Rahalla onkin henkilökohtainen suosikki maisemarikkaaseen elämykseen: autoajelu Highway 1 -moottoritietä pitkin. Tyynenmerenrannikkoa pitkin kurvaileva moottoritie on niin kaunis, että se on pakko kokea, kiinteistönvälittäjä kertoo.

Missä juoda Losissa

Raha on suuri salakapakoiden ystävä. Täten hän suosittelee salaista Old Lightning -cocktailbaaria, joka sijaitsee merkitsemättömän oven takana Venice Beachilla. Mysteeriseen baariin pääsemiseen on yksi ehto: puhelin on jätettävä ovelle, jotta koko kokemus pohjautuu hetkessä elämiseen.

Samankaltaisen elämyksen voi kokea The Nice Guyssa. Pelkkien hyvien drinkkien sijaan paikka tarjoaa myös mahdollisuuden julkkisten bongailuun. Mikäli matkustat Losiin nähdäksesi sosiaalisesta mediasta tuttuja julkkiksia, The Nice Guy on täydellinen valinta.

Missä syödä Losissa

Los Angeles tarjoaa loputtoman määrän toinen toisistaan erilaisia ruokapaikkoja. Rahalla onkin useita suosikkeja: Nobun sushi, pienet, jaettavat välimerelliset annokset Bacariksessa, Larchmont Wine & Cheesen herkulliset kerrosvoileivät sekä tietysti kaupungin monet katuruoka- ja tacoruoka-autot. Los Angelesissa vieraillessaan on myös maistettava In-N-Outin ’animal-style’ burgeria. ”Se on vaan yksinkertaisesti liian hyvää”, Raha kertoo.

”Joka kerta, kun laitan Suela-takin päälle, tunnen pystyväni mihin tahansa. Takki kohottaa itseluottamustani ja saa minut näyttämään ja tuntemaan oloni hyväksi”

Highway 1

In-N-Out

Hiking Trail Views

Raha, muoti & Andiata

Rahalle muoti on tapa ilmaista omaa personaalisuutta, tunnetiloja ja se auttaa häntä myös tuntemaan olonsa itsevarmaksi.

Kiinteistönvälittäjä tutustui Andiataan ystävän välityksellä, ja ensikerrasta lähtien hän on rakastunut brändiin. ”Rakastan Andiataa! Jokainen vaate on niin klassinen ja kauniisti tehty”, hän sanoo. Rahalla on lukuisia vaatteita, joista hän pitää uudessa mallistossa, mutta Suela-trenssitakista on tullut naisen ylivoimainen suosikki. ”Joka kerta, kun laitan sen päälle, tunnen pystyväni mihin tahansa. Takki kohottaa itseluottamustani ja saa minut näyttämään ja tuntemaan oloni hyväksi”, hän sanoo.

Kuka: Raha Mehdizadeh

Kaupunki: Los Angeles

Ammatti: Realtor

Instagram: @junelove29