Esittelyssä: ANDIATA x PYRATEX

Tutustu ss23 yhteistyömallistoomme


ympäristöystävällisiä kestävän muodin innovaatioita

Esittelyssä innovatiivisista ja kestävistä kankaista valmistettu yhteistyömallistomme PYRATEX®:n kanssa. PYRATEX® on eurooppalainen yritys, joka valmistaa innovatiivisia ja ympäristövastuullisia materiaaleja. Kaikki yrityksen kuidut on valmistettu Euroopassa ja tuotannon vaiheissa, aina kuidusta valmiiseen kankaaseen asti, käytetään ympäristöystävällisiä ja vähäpäästöisiä menetelmiä.

Mallisto on valmistettu uusiutuvasta merileväpohjaisesta kuidusta. Merilevä kerätään Islannin vuonoilta – se pestään, kuivataan, jauhetaan huolellisesti ja lisätään eukalyptuspuuselluloosan NMMO-liuokseen: Merilevän positiiviset ominaisuudet säilyvät lopullisessa kuidussa pysyvästi, jopa lukuisten pesukertojen jälkeen. Merileväluidun valmistusprosessi on kemikaalivapaa ja siinä käytetään menetelmiä, jotka säästävät sekä energiaa että luontoa.

Seacell-kankaan hyödyt

Merilevästä saatavan kuidun sekä kankaan valmistus on kestävää ja jäljitettävää, ja sillä on alhaiset Co2-päästöt. Kankaalla on antioksidanttisia ominaisuuksia, jotka suojaavat vapailta radikaaleilta. Merilevä sisältää mineraaleja, aminohappoja ja vitamiineja, jotka rauhoittavat sekä ehkäisevät tulehdusta ihossa, ja ominaisuudet säilyvät myös valmiissa tuotteessa.

OMINAISUUDET

ELIMINOI
VAPAITA RADIKAALEJA

IHOA HOITAVA

ÄRSYTYSTÄ
EHKÄISEVÄ

NOPEASTI KUIVUVA

NEGATIIVINEN
IONIPÄÄSTÖ

ERITTÄIN
KESTÄVÄ KUITU

TUTUSTU ANDIATA X PYRATEX-MALLISTOON