Esittelyssä: Andiatan vastuullinen kashmir

Kashmir on Aasiasta peräisin oleva luonnonkuitu, joka on kestävä, kevyt ja lämmin.
Andiatan korkealaatuinen kashmir on tulee Sisä-Mongoliasta, jossa tuotetaan maailman hienointa kashmiria. Lisäksi kashmirimme on värjätty ympäristöystävällisillä väriaineilla. Laadukkaat, pitkät kashmirkuidut tekevät kashmirista pehmeän sekä silkkisen tuntuisen.

Me Andiatalla pyrimme jatkuvasti luomaan yhä ympäristöystävällisempiä mallistoja.

Siksi olemme ylpeitä voidessamme kertoa Andiatan uudesta vastuullisesta kashmirista Syksy/Talvi 20 -mallistossamme. Tämä on askel tavoitteessamme jatkuvasti parempaan tuotannon läpinäkyvyyteen, sitoutumisessamme ympäristönsuojeluun, eläinten hyvinvointiin sekä kestävään kehitykseen.

Syksy/Talvi 20 -mallistossamme käytetty korkealaatuinen kashmir on valmistettu ympäristöä, ihmisiä ja eläimiä kunnioittaen, luoden vastuullista sekä korkealaatuista materiaalia.

Teemme tiivistä yhteistyötä GOTS- ja ICCAW-sertifioitujen materiaalitoimittajiemme kanssa tuotteiden laadun ja vastuullisuuden varmistamiseksi. GOTS- ja ICCAW-sertifikaatit takaavat kashmirin ekologisen ja eettisen elinkaaren kashmiria tuottavien vuohien hyvästä kohtelusta materiaalin raaka-aineiden tuotantoon ja lopputuotteeseen.

Jatkamme mallistojemme kehitystä aina aiempaa vastuullisemmiksi.

Tutustu kashmirtuotteisiimme >