Haastattelu Svenska Damntidning lehdessä

“Andiata, Ruotsin kuninkaallisten uusi lempi brändi.”

 

Viimeisimmässä @svenskadamtidning lehdessä ovat haastateltavina Tarja, Andiatan perustaja sekä toimitusjohtaja, ja hänen tyttärensä, toisessa sukupolvessa Andiatalla työskentelevä Matilda. Tämä artikkeli tuo pieniä ilon pilkahduksia tähän haastavaan aikaan mitä me, kuten tuhannet muut yritykset käymme yhdessä läpi.

Pienenä suomalaisena perheyrityksenä Andiata on joustava, mutta samalla myös haavoittuvainen. Yli kolmenkymmenen vuoden aikana olemme kohdanneet erilaisia vastoinkäymisiä, niin pieniä kuin suuria. Olemme niistä selvinneet keskittymällä siihen mikä on vahvuutemme – upeat, ainutlaatuiset tuotteet, joiden takana on 15 lahjakkaan naisen yhteistyö.

Meistä on ollut ihanaa huomata, kuinka te, asiakkaamme, myös tämän kriisin keskellä tuette brändiämme. Tarvitsemme teitä, Andiata naisia – äitejä, tyttäriä, siskoja, sekä mummoja nyt enemmän kuin koskaan.

Kiitos siitä että pukeudutte Andiataan, Suomalaiseen suunnitteluun. Te olette mahdollistaneet brändimme kasvun sekä kehittymisen vuodesta 1986.

Toivomme, että teette näin myös tulevaisuudessa ja autatte meitä kirjoittamaan Andiatan tarinaa eteenpäin.

Pidetään huolta toisistamme.