ANDIATA LUXURY CASHMERE

Ajaton. Korkealuokkainen. Kestävä.

Ympäristöystävällinen kashmir

Andiatan AA-luokan kashmir on hienoa ja ylellistä kashmirvillaa, joka tulee Sisä-Mongoliasta, missä tuotetaan maailman laadukkainta kashmiria. Andiatan kashmir tuntuu pehmeältä, silkkiselta ja sileältä. Sillä on Öko-tex-sertifikaatti, ja kashmir on värjätty käyttäen vain ympäristöystävällisiä värejä.

Ensiluokkaiset kuidut

Kashmir on yksi maailman arvokkaimmista luonnonkankaista. Andiatan kashmirin kuitujen pituus on 32-34 mm tehden niistä kolmasosan pidempiä kuin tavallisessa kashmirissa. Tämän johdosta Andiatan kashmir onkin erittäin laadukasta. Kuitu kerätään valkoisten vuohien kaulalta ja vatsalta, missä karva on erityisen hienoa sekä pitkää, jotta vuohi pysyisi lämpimänä läpi kylmän talven. Kevään tullen vuohet kammataan huolellisesti käsin; keskikokoiseen villapaitaan tarvitaan kashmirkuitua noin neljältä aikuiselta vuohelta.

Kestävyys

Kashmir on erittäin kestävä materiaali, ja se pysyy muodossaan pitkään. Oikein hoidettuna korkealaatuinen kashmir kestääkin vuosikaudet. Andiatan sataprosenttiset kashmirtuotteet paranevat käytössä ja käsinpesujen myötä, sillä tämä kehittää tuotteeseen hieman pörröisen, pehmeän kerroksen.

Kashmirin hoito

• Suosittelemme kashmirtuotteille säännöllistä käsinpesua sekä tuulettamista

• Kastele kashmirvaate läpi haaleassa vedessä, ja käytä vain mietoa pesuainetta. Pyörittele vaatetta varovasti vedessä, ja anna sen liota noin 30 minuuttia.

• Muotoile ja aseta kashmirvaate tasaiselle pinnalle pyyhkeen päälle kuivumaan. Lopuksi pyöritä vaate varovasti pyyhkeeseen, jotta ylimääräiset vedet imeytyisivät pois.

• Nyppyyntyminen on luonnollista neulevaatteissa, ja se johtuu tavallisesti kitkasta. Kashmir nyppyyntyy vain kerran. Koska Andiatan kashmirissa kuidut ovat pidempiä, tuotteet eivät nyppyynny enää uudestaan sen jälkeen, kun kashmir kammataan. Voit kammata tuotteita Andiata kashmirkammalla.

Tutustu kashmirtuotteisiimme