Naisen Businesspukeutuminen

Oikeanlaista työpukeutumista määrittelevät pukeutumiskoodit ovat vähentyneet viimeisten vuosikymmenten aikana, ja työelämässä sallitaan nykyisin jo hyvinkin vapaamuotoista vaatetusta. Eri organisaatioissa voi silti olla varsin vaihtelevia pukeutumiskulttuureja, ja työpaikalle sopivaa asua miettiessä on hyvä ottaa huomioon yrityksen imago, oma asema työpaikalla sekä työtehtävien luonne.

Vaikka työelämän sallivuus pukeutumisen suhteen on kasvanut, on tärkeää muistaa, että vaatteet sekä ulkonäkö ovat osa ensivaikutelmaa, jonka antaa ympäröiville ihmisille. Laadukas, tyylikäs ja huoliteltu ulkoasu rakentaa erityisesti työelämässä ammattimaista vaikutelmaa, ja siisti pukeutuminen viestii myös arvostuksesta vastapuolia kohtaan. Tilanteen mukainen, oikeanlainen pukeutuminen luo myös itseluottamusta, kun tietää ylläolevien vaatteiden tuntuvan ja näyttävän hyvältä.

Miten tyylikäs ulkoasu sitten syntyy? Olennaista on vaatteiden oikeanlaisten mallien sekä värien valinta; rauhallinen sävymaailma, vaatteen ryhdikkyys, laadukkuus ja yksinkertaisuus näyttävät aina huolitellun siisteiltä. Perustan toimiville työvaatteille luovat korkealuokkaiset materiaalit yhdistettynä esteettisesti kauniiseen vaatteeseen, käyttömukavuuteen sekä yhdisteltävyyteen. Hyvien työvaatteiden pitäisikin olla niin miellyttäviä päällä, että ne voi lähes unohtaa ja niitä voi tilaisuuden mukaan käyttää niin töissä kuin vapaa-ajalla. Andiatan jokaisessa tuotteessa on sitä jotakin – ripaus klassista naisellisuutta yhdistettynä ajankohtaisiin trendeihin sekä täydellinen räätälöinti. Hyvin istuvat, oikean kokoiset vaatteet auttavat rakentamaan uskottavuutta eikä työpukeutumisessa tarvitse turhaan peitellä naisellisuuttaan. Oikeanlaiset vaatteet tukevat menestystä työelämässä, ja edustava sekä laadukas pukeutuminen on hyödyksi kaikilla työpaikoilla.

Jokainen Andiatan malliston vaatekappale on suunniteltu huolella, ja niissä on käytetty ensiluokkaisia ja tarkoitukseen sopivia materiaaleja. Viimeistelty työnjälki sekä harkitut yksityiskohdat takaavat laadukkaan ja pitkäikäisen luottovaatteen töihin. Andiatan mallistot ovat ajattoman tyylikkäitä, ja tuotteet suunnitellaan kestäväksi niin, että niistä on iloa useita vuosia. ANDIATA BASICS -mallistosta löytyy monikäyttöisiä, laadukkaita ja vuodesta toiseen toimivia klassisia vaatekappaleita, joiden avulla voi rakentaa itselleen toimivan työpuvuston.

“If you want to be a CEO, dress like a CEO.”

TOIMIVA TYÖPUVUSTO

Hyvin istuva jakku:
musta tai tummansininen. Tumma bleiseri on helppo pukea niin housujen, mekon että hameen kanssa, ja laadukkaasta villakankaasta tehty bleiseri kestää sesongista toiseen. Dona 2L -bleiseri on klassinen, ohuesta villakankaasta valmistettu jakku, joka kiinnitetään kahdella napilla. Mali-bleiseri on hieman lyhyempi, kapealinjainen bleiseri yhden napin kiinnityksellä. Kaksirivinen Jenner-bleiseri on valmistettu korkealaatuisesta ja joustavasta jersey-kankaasta ja on mukava ja tyylikäs valinta niin toimistolle kuin iltamenoihin. Näitä tummia jakkuja on helppo yhdistellä muiden vaatekappaleiden kanssa.

Räätälöidyt housut:
leveällä tai kapeamalla lahkeella. Vaatekaapin suosikkihousuja ovat suoralahkeiset Klava-housut ja kapealahkeiset, prässätyt Sanna 2 -housut. Molemmat housut on tehty laadukkaasta villasekoitemateriaalista, jossa on mukana hieman elastaania lisäämässä mukavuutta. Suzette P ja Dania-housut on valmistettu joustavasta jersey-kankaasta, joka takaa parhaan käyttömukavuuden koko päiväksi tinkimättä tyylikkyydestä tai istuvuudesta. Nämä housut kestävät aikaa.

Hame:
Klassinen, suoran mallinen kynähame villakankaasta on ajaton klassikko ja helposti muiden vaatteiden kanssa yhdisteltävissä. Täydellinen mitta hameelle on polven yläreunaan jäävä, tai siitä aavistuksen pidempi. Andiatan Pepita 60 on tällainen, juuri sopivan mittainen hame työpukeutumiseen.

Kaksi paitapuseroa:
Paitapusero on vaatekaapin kulmakivi. Paitapuseron avulla luot rennon elegantin tyylin, eikä ole vaatekappaletta, johon paitapuseroa ei voisi yhdistää. Paitapuserot soveltuvat täydellisesti bleiserin alle niin toimistoon kuin juhliinkin, tai käytettäväksi yksin sellaisenaan. Puuvillakauluspaidat Nicci valkoisena ja perinteisen vaaleansinisenä, sekä täydellisen istuva Gerri ovat businesspukeutumisen avainvaatteita. Hieman joustava materiaali takaa puseron käyttömukavuuden sekä virheettömän istuvuuden. Valkoinen ja vaaleansininen ovat klassisen businessnaisen valinnat.

ANDIATA BASICS

Pitkän harkinnan sekä suunnittelun jälkeen päädyimme tekemään pysyvän kokoelman, jonka ydin on monipuoliset, niin työpukeutumisessa että vapaa-ajalla toimivat vaatteet. Andiata Basics on slow fashion -teko; tarjoamme vain pitkäkestoisia vaatekappaleita, joilla voi luoda toimivan vaatekaapin kokonaisuudessaan. Valitsimme korkealaatuisia materiaaleja sekä helppokäyttöisiä malleja varmistaaksemme tuotteiden pitkäikäisyyden kokoelmassamme. Suunnittelimme vaatekappaleita, jotka ovat täällä jäädäkseen.

TUTUSTU MALLISTOON