Tarjan päivä Pariisissa

TARJAN PÄIVÄ PARIISISSA

Andiatan 35-vuotisjuhlan kunniaksi sarjamme inspiroivista naisista jatkuu kaikkien aikojen ensimmäisen Andiata-naisen, perustajamme Tarjan päivällä. Vaikka pohjoismainen luonto on aina ollut lähellä Tarjan sydäntä, on Pariisi kuitenkin hänen suosikkikaupunkinsa. Tarja viettääkin Pariisissa paljon aikaa, niin työn kuin vapaa-ajankin merkeissä. Lue lisää kuullaksesi Tarjan vinkit täydelliseen lauantaipäivään Pariisissa, ja löytääksesi inspiraatiota Tarjan Andiatan Syksy/Talvi 21 -mallistosta valitsemien tuotteiden stailaamiseen.

AAMU PARIISISSA

Aurinkoinen aamu valkenee Pariisissa lämpimän kahvikupin äärellä. Kaunis maisema aukeaa Rue Cambonin kadulle, jonka aamuisesta tunnelmasta Tarja nauttii mielellään pariisilaisen kotinsa parvekkeella. Rauhallinen aamu pehmeään kashmiriin kietoutuneena on ihana tapa aloittaa uusi päivä.

ST HONORÉ

Aamiaisen jälkeen on aika suunnata Pariisin historiaa huokuville kaduille. St Honorén kadulla kävellessä voi ihastella kaupungin kaunista arkkitehtuuria ja inspiroitua pariisilaisten naisten elegantista tyylitajusta. Tarja on valinnut Andiatan Syksy/Talvi 21 -malliston Becky R -housut vaivattoman tyylikkään asunsa kulmakiveksi.

Marché St Honoré

Pl. du Marché Saint-Honoré

75001 Pariisi, Ranska

MARCHÉ ST HONORÉN MARKKINAT

Aivan kulman takana sijaitsevat paikalliset markkinat ovat Tarjalle mieluinen tapa viettää lauantaipäivää. Aina tuoreista hedelmistä herkullisiin juustoihin ja kauniin värikkäisiin kukka-asetelmiin, Marché St Honorén markkinoiden laajasta valikoimasta löytyy kaikki, mitä idylliselle pariisilaiselle lounaalle voi kaivata. Ranskan vallankumouksen jälkeen kunnostetulta aukiolta löydät myös runsaan valikoiman viihtyisiä bistroja, joissa nauttia iltapäivästä viinilasin tai pienen purtavan äärellä.

ÄITI-TYTÄR ILLALLINEN

Elegantti mekko ja läheisten seura ovat resepti onnistuneeseen lauantai-iltaan. Yksinkertaisen hienostunut musta mekko on iltapukeutumisen ehdoton klassikko. Tarjan valinta illan menoihin on Andiatan maksimittainen Rhosyn 2 -mekko. Äidin ja tyttären yhteinen laatuaika Tarjan suosikkiravintolassa, Hôtel Costesissa kruunaa täydellisen lauantain.

Hôtel Costes

7 Rue de Castiglione

75001 Pariisi, Ranska

TARJAN SUOSIKIT SYKSYYN

Löydä Syksy/Talvi 21 -mallistomme tyylit.

Belen Neule

Rhosyn Mekko

Yael Neule – tulossa

Hester Neule

Becky R Housut

Bettine Neuletakki