Asusteet

Viimeistele tyylisi näyttävällä nahkavyöllä, tai tuo pehmeyttä ja lämpöä päivääsi ylellisillä kashmirasusteilla.

Näytetään 1–18 / 30 tuotteesta


Andiatan laadukkaat naisten asusteet täydentävät vaatetuksen ja tuovat viimeisen silauksen pukeutumiseen. Löydät valikoimastamme ylellisiä kashmirasusteita, naisten nahkavöitä ja erilaisia huiveja sekä vyölaukkuja.

Korkealuokkaiset kashmirasusteet ovat ajattomia hankintoja, ja ihanan pehmeä kashmir tuo yllellisyyttä myös tavalliseen arkipäivään. Suuri huivi on jokaisen vaatekaapin luottoasuste. Simppelin elegantti villahuivi on vaivatonta yhdistää erilaisiin asuihin, ja laadukas huivi kestää käytössä vuosikaudet. Yksinkertainen iso villahuivi on monipuolinen asuste, jonka voi pukea eri tavoin läpi vuoden.

Trendikäs untuvahuivi on uudenlainen asuste viileille päiville. Voit pukea muhkean untuvahuivin shaalin tavoin sekä neuleen päälle, että takin kanssa. Tai kääriydy untuvahuiviin kotioloissa, kun kaipaat jotain erityisen pehmeää ja lämmintä yllesi. Elegantti neuleviitta on puolestaan tyylikäs asuste, jonka voit pukea huolettomasti esimerkiksi nahkatakin kanssa tai villatakin sijasta.

Löydät mallistostamme myös tyylikkäät naisten vyölaukut. Käytä vyölaukkua vyön tapaan, tai täydennä sillä pukeutumisesi. Vyölaukkuun mahtuu sopivasti mukaan ne tärkeimmät asiat kotiavaimista puhelimeen.

Viimeistele asusi elegantilla, sidottavalla nahkavyöllä. Pue leveä kiedottava nahkavyö esimerkiksi mekon kanssa, tai stailaa rennonmallinen paita sen avulla uudella tavalla. Myös vanha villakangastakki saa aivan uuden ilmeen, kun suljet sen nahkavyöllä.

Kashmir- ja villa-asusteista sekä -neuleista pidät huolta Andiatan kashmirkamman avulla. Kashmirkampa auttaa pitämään kashmir- ja villatuotteesi kauniina sekä hyväkuntoisina.