Asusteet

Viimeistele tyylisi näyttävällä nahkavyöllä, tai tuo pehmeyttä ja lämpöä päivääsi ylellisillä kashmirasusteilla.
83457

Näytetään kaikki 18 tuotetta


Andiatan laadukkaat naisten asusteet täydentävät vaatetuksen ja tuovat viimeisen silauksen pukeutumiseen. Löydät valikoimastamme ylellisiä kashmirasusteita, naisten nahkavöitä ja erilaisia huiveja sekä vyölaukkuja.

Korkealuokkaiset kashmirasusteet lämmittävät myös viileinä kevätpäivinä. Pue yllesi pehmeät kashmirhansikkaat ja kashmirpipo, ja viimeistele pukeutumisesi pitkällä kashmirhuivilla tai muhkealla kashmirista neulotulla tuubihuivilla. Kashmirasusteet ovat ajattomia hankintoja, ja ihanan pehmeä kashmir tuo yllellisyyttä myös tavalliseen arkipäivään.

Suuri huivi laadukkaasta villa-kashmirsekoitteesta on jokaisen vaatekaapin luottoasuste. Simppelin elegantti villahuivi on vaivatonta yhdistää erilaisiin asuihin, ja laadukas huivi kestää käytössä vuosikaudet. Yksinkertainen iso villahuivi on monipuolinen asuste, jonka voi pukea eri tavoin läpi vuoden.

Trendikäs untuvahuivi on uudenlainen asuste viileille päiville. Voit pukea muhkean untuvahuivin shaalin tavoin sekä neuleen päälle, että takin kanssa. Tai kääriydy untuvahuiviin kotioloissa, kun kaipaat jotain erityisen pehmeää ja lämmintä yllesi.

Tyylikäs, iso logohuivi on asuste, jota voi käyttää läpi vuoden. Löydät mallistostamme nyt kaksi Andiata-logohuivia hienostuneen beigenä sekä harmaana. Kaksiväriset huivit on valmistettu laadukkaasta villasekoitteesta, ja ne on helppo stailata erilaisiin lookeihin.

Elegantti neuleviitta on tyylikäs asuste, jonka voit pukea huolettomasti esimerkiksi nahkatakin kanssa tai villatakin sijasta. Kaunis beige väriyhdistelmä tekee neuleviitasta ajattoman asusteen, jonka voi pukea niin keväällä nahkatakin päälle että viileänä kesäiltana kesämekon ylle.

Löydät mallistostamme myös tyylikkäät naisten vyölaukut. Käytä vyölaukkua vyön tapaan, tai täydennä sillä pukeutumisesi. Vyölaukkuun mahtuu sopivasti mukaan ne tärkeimmät asiat kotiavaimista puhelimeen. Klassisen mustan lisäksi vyölaukkuja löytyy myös uusissa väreissä viininpunaisena sekä tummansinisenä.

Viimeistele asusi elegantilla, sidottavalla nahkavyöllä. Pue leveä kiedottava nahkavyö esimerkiksi mekon kanssa, tai stailaa rennonmallinen paita sen avulla uudella tavalla. Myös vanha villakangastakki saa aivan uuden ilmeen, kun suljet sen nahkavyöllä.

Kashmir- ja villa-asusteista sekä -neuleista pidät huolta Andiatan kashmirkamman avulla. Kashmirkampa auttaa pitämään kashmir- ja villatuotteesi kauniina sekä hyväkuntoisina.