Bleiserit

Tyylikkäät sekä laadukkaat naisten bleiserit ovat ANDIATAn ydin.

Näytetään 1–18 / 20 tuotteesta


Tyylikäs housupuku tuo vaivattomuutta aikuisen naisen pukeutumiseen, sillä hyvin istuva ja laadukas jakkupuku taipuu sekä arkeen että juhlaan. Me Andiatalla pyrimme tarjoamaan kattavan valikoiman korkealuokkaisia naisten bleisereitä ja puvunhousuja, jotka palvelevat asiakkaitamme tilanteesta riippumatta vuosi vuoden jälkeen. Jakkupukujen suunnittelussa kiinnitämme tarkoin huomiota pieniin hienostuneisiin yksityiskohtiin, joilla on kokonaisuuden kannalta ratkaiseva merkitys. Laadukkaat materiaalit takaavat leikkauksien toimivuuden ja klassisen jakkupuvun pitkäikäisyyden.

Klassinen bleiseri on tyylikäs valinta töihin niin suorien housujen kuin hameiden kanssa. Vapaa-ajalla oma luottojakku onnistuu taas ryhdistämään huolettomankin farkkutyylin. Kevään ja kesän jakkumuoti sisältää muun muassa trendikkäitä pastellisävyjä raikkaassa mintussa ja hempeän keltaisessa, klassista kultaisen beigeä sekä oliivinvihreää.

Ajaton chanel-tyylinen bukleejakku on varma valinta, josta ei juhlajakku parane. Pellavableiseri taasen on rento vaihtoehto, jonka voi yhdistää helposti farkkuihin, tai pukea yhteensopivien housujen kanssa pellavaisena housupukuna. Pue leopardikuvioinen jakku, kun haluat kääntää päitä. Armeijatyylistä inspiraationsa saanut nuorekas bleiseri on helppo pukea arkeen. 

Klassinen jakkupuku on elegantti valinta kevään ja kesän juhliin paljettitoppiin tai silkkipaitaan yhdistettynä. Juhlava housupuku ei myöskään ole laisinkaan mitäänsanomaton asuvalinta. Pue juhlava jakku klassisiin housuihin yhdistettyinä ja juhlatyylisi on valmis!

Andiata Basics -mallistostamme löydät ajattomia naisten mustia jakkuja ja bleisereitä. Esimerkiksi musta jakkupuku on klassikko, joka ei ole syyttä suosittu valinta juhliin, ja musta housupuku pysyy naisen työpukeutumisen perustana vuodesta toiseen.

Tutustu Andiatan mallistoon, josta löydät sopivan vaihtoehdon, on haussa sitten kevyt naisten housupuku juhliin, tyylikäs jakkupuku töihin tai rento bleiseri vapaalle. Naisten businesspukeutumisesta voit lukea lisää artikkelistamme.