Bleiserit

Tyylikkäät sekä laadukkaat naisten bleiserit ovat ANDIATAn ydin.
70061

Näytetään kaikki 14 tuotetta


Laadukas jakkupuku kuuluu eritoten naisten työpukeutumisen ja business-muodin perustuksiin. Tyylikäs bleiseri sopii yhtälailla myös vapaa-ajan pukeutumiseen että juhlatilaisuuksiin. Andiatan mallistosta löydät kattavan valikoiman korkealuokkaisia, ajattomia naisten bleisereitä ja jakkuja, jotka voit pukea niin hameen, väljien housujen että farkkujen pariksi. Kun haussa on tyylikäs housupuku naiselle tai naisten jakkupuku, laadukas bleiseri, jossa on ajaton leikkaus, on aina varma valinta.

Kevään ja kesän mallistoomme olemme tuoneet uutta näkemystä klassisen naiselliseen bukleejakkuun, joka on täydellinen jakkupuku juhlaan kuin juhlaan. Tummansinisen ja valkoisen sävyisen Bess-bleiserin peplumhelma viestii pariisilaista eleganssia, ja laivastonsininen Chancy-bleiseri takaa rennon tyylikkään toimistolookin. Chanel-tyylinen jakku on klassikko, josta Wynne-bleiseri on moderni versio sen tuodessa uutta näkemystä perinteiseen bukleejakkuun. Herkän vaaleansininen, Kaiya P on täydellinen pitkä juhlajakku.

Mallistostamme löytyy myös rypistymättömästä pellavasta valmistettu, rento ja käytännöllinen sininen bleiseri Jane, unohtamatta Andiata-klassikkoa, aina toimivaa naisten Mali P -bleiseriä kevään uutuusväreissä tummansinisenä sekä vaaleansinisessä ruutukuosissa. Joustavasta puuvillasekoituksesta valmistettu valkoinen bleiseri Ciana on raikkaan rento valinta tilanteeseen kuin tilanteeseen.

Löydät valikoimastamme upeat naisten juhlajakut ja jakkupuvut juhlaan kuin juhlaan. Pue jakku yhteensopivan hameen kanssa, kun toiveena on klassinen jakkupuku juhliin, tai valitse takuuvarma, rennon tyylikäs naisten housupuku. Yhdistä esimerkiksi punainen Jenner-bleiseri yhteensopiviin Dania-housuihin, ja ylläsi on näyttävä housupuku juhliin ja vapaalle. Monikäyttöisestä Jenner-bleiseristä löytyy kevään valikoimasta myös tummansininen ja musta versio - mikä olisikaan varmempi valinta kuin laadukas tummansininen tai musta housupuku, jonka voi pukea töihin, juhliin tai vapaalle.

Tutustu myös Andiata Basics -mallistoon kuuluviin ajattomiin klassikoihin, mustiin Dona 2L ja Mali villableisereihin, jotka toimivat aina muodikkaina naisen luottojakkuina, on haussa sitten laadukas jakkupuku tai naisten housupuku juhlaan tai töihin. Naisten businesspukeutumisesta voit lukea lisää artikkelistamme.