Bleiserit

Tyylikkäät sekä laadukkaat naisten bleiserit ovat ANDIATAn ydin.

Näytetään 1–18 / 26 tuotteesta


Tyylikäs housupuku tuo vaivattomuutta aikuisen naisen pukeutumiseen, sillä hyvin istuva ja laadukas jakkupuku taipuu sekä arkeen että juhlaan. Me Andiatalla pyrimme tarjoamaan kattavan valikoiman korkealuokkaisia jakkupukuja naisille, sekä naisten bleisereitä ja puvunhousuja, jotka palvelevat asiakkaitamme tilanteesta riippumatta vuosi vuoden jälkeen. Jakkupukujen suunnittelussa kiinnitämme tarkoin huomiota pieniin hienostuneisiin yksityiskohtiin, joilla on kokonaisuuden kannalta ratkaiseva merkitys. Laadukkaat materiaalit takaavat leikkauksien toimivuuden ja klassisen jakkupuvun pitkäikäisyyden.

Klassinen bleiseri on tyylikäs valinta töihin niin suorien housujen kuin hameiden kanssa. Vapaa-ajalla oma luottojakku onnistuu taas ryhdistämään huolettomankin farkkutyylin. Ajaton chanel-tyylinen bukleejakku on vuorostaan varma valinta, josta ei juhlajakku parane. Kevään ja kesän jakkumuodissa löytyy viileän tyylikästä vaaleansinistä, aina yhtä ajatonta vaalean beigeä ja valkoista, sekä nuorekasta sinistä.

Klassinen jakkupuku on elegantti valinta kauden juhliin paljettitoppiin tai silkkipaitaan yhdistettynä. Juhlava housupuku ei myöskään ole laisinkaan mitäänsanomaton asuvalinta. Pue juhlava jakku leveälahkeisiin housuihin yhdistettyinä, ja juhlatyylisi on valmis!

Andiata Basics -mallistostamme löydät ajattomia naisten mustia jakkuja ja bleisereitä. Esimerkiksi musta jakkupuku on klassikko, joka ei ole syyttä suosittu valinta juhliin, ja musta housupuku pysyy naisen työpukeutumisen perustana vuodesta toiseen.

Tutustu Andiatan mallistoon, josta löydät sopivan vaihtoehdon, on haussa sitten kevyt naisten housupuku juhliin, tyylikäs jakkupuku töihin tai rento bleiseri vapaalle. Naisten businesspukeutumisesta voit lukea lisää artikkelistamme.