Bleiserit

Tyylikkäät sekä laadukkaat naisten bleiserit ovat ANDIATAn ydin.
81878

Näytetään 1–18 / 30 tuotteesta

329,00
Available 6 maaliskuun, 2020.
Saatavilla 6 maaliskuun, 2020.
329,00
Available 6 maaliskuun, 2020.
Saatavilla 6 maaliskuun, 2020.
298,00
Available 13 maaliskuun, 2020.
Saatavilla 13 maaliskuun, 2020.

Tyylikäs housupuku tuo vaivattomuutta aikuisen naisen pukeutumiseen, sillä hyvin istuva ja laadukas jakkupuku taipuu sekä arkeen että juhlaan. Me Andiatalla pyrimme tarjoamaan kattavan valikoiman korkealuokkaisia naisten bleisereitä ja puvunhousuja, jotka palvelevat asiakkaitamme tilanteesta riippumatta vuosi vuoden jälkeen. Jakkupukujen suunnittelussa kiinnitämme tarkoin huomiota pieniin hienostuneisiin yksityiskohtiin, joilla on kokonaisuuden kannalta ratkaiseva merkitys. Laadukkaat materiaalit takaavat leikkauksien toimivuuden ja klassisen jakkupuvun pitkäikäisyyden. Tämän kauden ympäristölle ystävälliset, ekologiset naisten housupuvut on valmistettu vastuullisesti tuotetusta villasta, jonka valmistaa maineikas italialainen villatehdas Tollegno Italian Alppien juurella.

Klassinen bleiseri on tyylikäs valinta töihin niin suorien housujen kuin hameiden kanssa. Vapaa-ajalla oma luottojakku onnistuu taas ryhdistämään huolettomankin farkkutyylin. Syksyn jakkumuoti sisältää muun muassa trendikästä ruutua, hempeätä malvansävyä ja kaksirivistä napitusta. Lisäksi Andiata Basics -mallistostamme löydät ajattomia naisten jakkuja harmaassa, tummansinisessä ja mustassa sävyssä. Esimerkiksi musta jakkupuku on klassikko, joka ei ole syyttä suosittu valinta juhliin, ja naisen työpukeutumisen perusta vuodesta toiseen. Myös tummanharmaa, laadukas bleiseri ja housut muodostavat täydellisen housupuvun työkäyttöön, sillä korkealuokkaiseen villaan on yhdistetty aavistus elastaania käyttömukavuuden takaamiseksi. Ruudullinen bleiseri on trenditietoisen valinta tyylikkääseen toimistolookiin. Tämä monikäyttöinen jakku sopii niin valkoisten tennareiden kuin klassisten korkokenkien kanssa.

Mallistostamme löydät sekä lyhyitä että pitkiä bukleejakkuja kauden trendiväreissä. Täyteläisen viininpunainen chanel-tyylinen jakku Byanca huokuu pariisilaista hienostuneisuutta ja soveltuu erinomaisesti polvimittaisten mekkojen päälle. Klassinen jakkupuku on elegantti valinta talven juhliin paljettitoppiin tai silkkipaitaan yhdistettynä. Juhlava housupuku ei ole laisinkaan mitäänsanomaton asuvalinta. Esimerkiksi musta jakku hienostuneilla paljeteilla on takuuvarma katseenvangitsija juhlissa ja pikkujouluissa. Pue juhlava jakku klassisiin housuihin yhdistettyinä ja juhlatyylisi on valmis!

Tutustu Andiatan mallistoon, josta löydät sopivan vaihtoehdon, on haussa sitten naisten housupuku juhliin, paljettijakku pikkujouluihin, tyylikäs jakkupuku töihin tai rento bleiseri vapaalle. Naisten businesspukeutumisesta voit lukea lisää artikkelistamme.