Bleiserit

Tyylikkäät sekä laadukkaat naisten bleiserit ovat ANDIATAn ydin.

Näytetään kaikki 13 tuotetta

Add to Wishlist
429,00
Available 28 syyskuun, 2021.
Saatavilla 28 syyskuun, 2021.
Add to Wishlist
349,00
Add to Wishlist
Add to Wishlist
Add to Wishlist
Add to Wishlist
Add to Wishlist
Add to Wishlist
329,00
Add to Wishlist
469,00
Add to Wishlist
479,00
BASICS
Add to Wishlist
BASICS
Add to Wishlist
329,00
BASICS
Add to Wishlist
359,00

Tyylikäs housupuku on aikuisen naisen vaatekaapin kulmakivi, sillä hyvin istuva ja laadukas jakkupuku toimii monikäyttöisyydessään niin arjessa kuin juhlassa. Me Andiatalla pyrimme tarjoamaan kattavan valikoiman korkealuokkaisia naisten jakkupukuja, bleisereitä sekä puvunhousuja, jotka palvelevat asiakkaitamme vuodesta toiseen tilanteesta riippumatta. Jakkupukujemme suunnittelussa kiinnitämme erityistä huomiota pieniin hienostuneisiin yksityiskohtiin, joilla kuitenkin on kokonaisuuden kannalta ratkaiseva merkitys. Laadukkaat materiaalit ja naiselliset leikkaukset takaavat jakkupukujemme pitkäikäisyyden.

Klassinen bleiseri on tyylikäs valinta töihin sekä suorien housujen että hameiden kanssa yhdistettynä. Vapaa-ajalla oma luottojakku tekee vaivattomasti huolettomastakin farkkutyylistä huolitellun.

Laadukas jakkupuku on elegantti valinta toimiston lisäksi myös syksyn ja talven juhliin. Juhlava housupuku tai naisellinen jakun ja hameen yhdistelmä ovat juhlapukeutumisen klassikoita, joihin luottamalla ei voi mennä vikaan. Pue juhlava jakku leveälahkeisiin housuihin yhdistettyinä, ja juhlatyylisi on valmis!

Syksyn ja talven jakkumuodissa leikitellään materiaaleilla, kun asukokonaisuuksia elävöittävät villakankaiset jakut ja nuorekkaat nahkableiserit. Aina klassisen mustan ohella kauden värimaailmassa ihastuttavat lämpimät punaruskean sävyt, elegantti tummanruskea sekä murrettu vaaleansininen.

Andiata Basics -mallistostamme löydät ajattomia naisten mustia jakkuja ja bleisereitä. Esimerkiksi musta jakkupuku on klassikko, joka ei ole syyttä suosittu valinta juhliin, kun taas musta housupuku säilyy vuodesta toiseen naisen työpukeutumisen perustana.

Tutustu Andiatan mallistoon, josta löydät sopivan vaihtoehdon, on haussa sitten tyylikäs naisten jakkupuku juhliin, asiallinen housupuku töihin tai rento bleiseri vapaa-ajalle. Naisten businesspukeutumisesta voit lukea lisää artikkelistamme.