Hameet

ANDIATAn modernin tyylikkäät hameet ovat istuvia tai kauniisti laskeutuvia.
70078

Näytetään 1–18 / 20 tuotteesta


Andiatan laadukkaat hameet tunnetaan kauniista istuvuudestaan ja viimeistellystä räätälöinnistä. Kevät/Kesä-mallistossamme on naisten hameita tyylikkään tummansinisestä beigen sävyihin, raikkaassa kukkakuviossa sekä klassisena bukleena.

Hienostunut Chanel-tyylinen bukleekankainen hame soveltuu sekä töihin että kevään ja kesän juhliin. Pue tyylikäs Eda 55 -hame modernisti t-paidan kanssa tai yhteensopivan Wynne-bleiserin alaosaksi, ja saat tyylikkään jakkupuvun juhliin. Kaunis valinta kauden juhliin häistä valmistujaisiin on midi-mittainen Andiata tyllihame Beca 85, josta löytyy herkän vaalea sekä tyylikkään tummansininen vaihtoehto.

Polven alle ulottuva A-linjainen beige hame Lacy on monikäyttöinen hame lämpeneville päiville. Hameen paperipussivyötärö solmimisvyöllä on rento ja trendikäs yksityiskohta, joka imartelee kantajansa vyötäröä. Naisellinen hame kesään on Fazia 55 -hame kauniin sinisellä kukkaprintillä.

Tyylikkään jakkupuvun alaosaksi töihin ja vapaalle sopii tummansininen hame Zaida 57. Ajaton klassikko on Andiata Basics -malliston polvipituinen musta hame Pepita 60, jossa on käytetty laadukasta villasekoitekangasta.