Housut

ANDIATA tunnetaan housuista, jotka istuvat täydellisesti. Tinkimätön räätälöinti, ensiluokkaiset materiaalit sekä harkitut yksityiskohdat varmistavat toimivan elegantit housut jokaiseen tilanteeseen.
83467

Näytetään 1–18 / 61 tuotteesta


Andiatan mallistosta löydät täydellisesti istuvat housut jokaiseen tilanteeseen; pue Andiatan laadukkaat naisten housut töihin, vapaalle, juhliin tai lomalle. Kevät/Kesä-mallistossamme on monipuolisesti erilaisia housumalleja leveälahkeisista suoriin, vajaamittaisista housuista pitkiin.

Dania-housut ovat klassiset, aavistuksen levenevät housut, joita valikoimassamme on mm. punaisena, tummansinisenä sekä perinteisen mustana. Yhdistä punaiset housut esimerkiksi yhteensopivaan Jenner-bleiseriin, ja kokonaisuutena on tyylikäs punainen naisten housupuku juhliin tai toimistolle. Lyömätön housupuvun materiaali on rypistymätön pellava. Pakkaa siniset Derya-housut ja yhteensopiva rento Jane-bleiseri matkalle mukaan, ja näytä aina huolitellulta.

Vajaamittaiset leveälahkeiset housut ovat täydellisen rento malli kevääseen ja kesään. Valitse esimerkiksi nilkkapituiset Kamille 2 -housut vaaleansinisenä, beigenä tai tummansinisenä. Tai pue yllesi näyttävän punaiset culottes-housut tai herkän vaaleanpunaiset culottes-housut. Kesän trendikkäin malli on nilkkapituiset beiget housut joustavalla paperipussivyötäröllä ja rennon leveillä lahkeilla. Myös monista farkuista löytyy vajaamittaiset lahkeet tänä keväänä ja kesänä. Andiatan laadukkaissa farkuissa löytyy sekä culottes-malliset leveät farkut että kapeammat vajaamittaiset farkut. Pidempää farkkumallia haluavalle valikoimassa on Graze-housut tyylikkäällä vahapinnoitteella.

Kevään ja kesän näyttävimmän housutyylin saa rohkeilla printeillä. Upea kukkakuvio kääntää katseita sekä vajaamittaisissa housuissa että pitkissä housuissa, ja kukkaprinttiä löytyy sekä sinisenä että punaisena. Leveälahkeisten Kamille-housujen klassinen tummansininen raitakuvio sopii sekä toimistolle että illanviettoon, ja rentojen Rochelle 2 -housujen näyttävä vaaleanpunainen printtikuvio on rohkea valinta lomalle ja töihin.

Klassiset räätälöidyt housut sopivat sekä jakun, neuleen, kauluspaidan että t-paidan pariksi. Keväälle ja kesään sopivat täydellisesti eritoten vaaleat mallit, kuten hienostuneet beiget housut tai murretun vaaleanpunaiset housut. Andiata Basics -malliston valikoimassa on ajattoman tyylikkäät mustat Klava-housut sekä mustat Sanna 2 -housut, jotka molemmat toimivat klassisen mustan housupuvun perustana.

Andiata Basics -mallistosta löydät myös laadukkaat naisten nahkahousut. Mustien Starlata-nahkahousujen takaosa on miellyttävää trikoota, ja Rafika 2 -mallin mustat nahkahousut ovat varman tyylikäs valinta.