Housut

ANDIATA tunnetaan housuista, jotka istuvat täydellisesti. Tinkimätön räätälöinti, ensiluokkaiset materiaalit sekä harkitut yksityiskohdat varmistavat toimivan elegantit housut jokaiseen tilanteeseen.
83467

Näytetään 1–18 / 44 tuotteesta


Andiatan mallistosta löydät täydellisesti istuvat housut jokaiseen tilanteeseen; pue Andiatan laadukkaat naisten housut töihin, vapaalle, juhliin tai lomalle. Kevät/Kesä-mallistossamme on monipuolisesti erilaisia housumalleja leveälahkeisista suoriin, vajaamittaisista housuista pitkiin.

Dania-housut ovat klassiset, aavistuksen levenevät housut, joita valikoimassamme on valkoisena, tummansinisenä sekä perinteisen mustana. Housujen laadukas, paksu jersey-kangas on miellyttävä yllä koko päivän. Löydät samasta, sekä arkeen että juhlaan soveltuvasta materiaalista myös täyspitkät Suzette P -housut, vajaamittaiset mustat housut sekä pitkät kapealahkeiset mustat housut.

Housupuku on tyylikkään varma valinta kevään ja kesän juhliin. Kauden ehdottomia trendivärejä on pastelliset vaaleanvihreä ja keltainen. Yhdistä bleiserin kanssa joko vajaamittaiset housut tai pitkät, upeasti laskeutuvat leveälahkeiset housut, ja juhla-asu on valmis. Kevään ja kesän näyttävimmän housutyylin saat puolestaan rohkeilla printeillä. Pue yllesi leikkisä pallokuosi tai upean näyttävä posliinikuvio, ja käännät katseita.

Lyömätön kesäisen housupuvun materiaali on pellava. Pakkaa beiget Derya T-housut ja yhteensopiva rento Traci-pellavableiseri matkalle mukaan, ja näytä aina huolitellulta. Lomatyyliin sopivat myös erinomaiseti vaaleansiniset tai valkoiset pellavahousut, unohtamatta klassisia valkoisia naisten shortseja.

Vajaamittaiset lahkeet ovat myös tänä sesonkina ajankohtaiset, eritoten farkuissa. Andiatan Kevät/Kesä-mallistosta löydät kauniisti istuvat farkut vajaamittaisilla lahkeilla kauden kolmessa värissä. Kesän trendikkäin farkkuvalinta on farkkukankaiset pyöräilyshortsit.

Klassiset räätälöidyt housut sopivat sekä jakun, neuleen, kauluspaidan että t-paidan pariksi. Valitse esimerkiksi oliivinvihreät tai vaalean hiekan sävyiset housut. Armeijatyylistä inspiraationsa saaneet kapealahkeiset reisitaskuhousut ovat tyylikkään rennot housut arkeen.

Andiata Basics -malliston valikoimassa on ajattoman tyylikkäät mustat Klava-housut sekä mustat Sanna 2 -housut, jotka molemmat toimivat klassisen mustan housupuvun perustana. Andiata Basics -mallistosta löydät myös laadukkaat naisten nahkahousut. Mustien Starlata-nahkahousujen takaosa on miellyttävää trikoota, ja Rafika 2 -mallin mustat nahkahousut ovat varman tyylikäs valinta.