Housut

ANDIATA tunnetaan housuista, jotka istuvat täydellisesti. Tinkimätön räätälöinti, ensiluokkaiset materiaalit sekä harkitut yksityiskohdat varmistavat toimivan elegantit housut jokaiseen tilanteeseen.
53427

Näytetään 1–18 / 41 tuotteesta

299,00
Available syyskuu 23, 2019.
Saatavilla syyskuu 23, 2019.
329,00
Available syyskuu 30, 2019.
Saatavilla syyskuu 30, 2019.
189,00
Available syyskuu 23, 2019.
Saatavilla syyskuu 23, 2019.
299,00
Available syyskuu 23, 2019.
Saatavilla syyskuu 23, 2019.

Andiatan mallistosta löydät täydellisesti istuvat housut jokaiseen tilanteeseen; pue Andiatan laadukkaat naisten housut töihin, vapaalle, juhliin tai lomalle. Kevät/Kesä-mallistossamme on monipuolisesti erilaisia housumalleja leveälahkeisista suoriin, vajaamittaisista housuista pitkiin.

Dania-housut ovat klassiset, aavistuksen levenevät housut, joita valikoimassamme on mm. punaisena, tummansinisenä sekä perinteisen mustana. Yhdistä punaiset housut esimerkiksi yhteensopivaan Jenner-bleiseriin, ja kokonaisuutena on tyylikäs punainen naisten housupuku juhliin tai toimistolle. Lyömätön housupuvun materiaali on rypistymätön pellava. Pakkaa siniset Derya-housut ja yhteensopiva rento Jane-bleiseri matkalle mukaan, ja näytä aina huolitellulta.

Vajaamittaiset leveälahkeiset housut ovat täydellisen rento malli kevääseen ja kesään. Valitse esimerkiksi nilkkapituiset Kamille 2 -housut vaaleansinisenä, beigenä tai tummansinisenä. Tai pue yllesi näyttävän punaiset culottes-housut tai herkän vaaleanpunaiset culottes-housut. Kesän trendikkäin malli on nilkkapituiset beiget housut joustavalla paperipussivyötäröllä ja rennon leveillä lahkeilla. Myös monista farkuista löytyy vajaamittaiset lahkeet tänä keväänä ja kesänä. Andiatan laadukkaissa farkuissa löytyy sekä culottes-malliset leveät farkut että kapeammat vajaamittaiset farkut. Pidempää farkkumallia haluavalle valikoimassa on Graze-housut tyylikkäällä vahapinnoitteella.

Kevään ja kesän näyttävimmän housutyylin saa rohkeilla printeillä. Upea kukkakuvio kääntää katseita sekä vajaamittaisissa housuissa että pitkissä housuissa, ja kukkaprinttiä löytyy sekä sinisenä että punaisena. Leveälahkeisten Kamille-housujen klassinen tummansininen raitakuvio sopii sekä toimistolle että illanviettoon, ja rentojen Rochelle 2 -housujen näyttävä vaaleanpunainen printtikuvio on rohkea valinta lomalle ja töihin.

Klassiset räätälöidyt housut sopivat sekä jakun, neuleen, kauluspaidan että t-paidan pariksi. Keväälle ja kesään sopivat täydellisesti eritoten vaaleat mallit, kuten hienostuneet beiget housut tai murretun vaaleanpunaiset housut. Andiata Basics -malliston valikoimassa on ajattoman tyylikkäät mustat Klava-housut sekä mustat Sanna 2 -housut, jotka molemmat toimivat klassisen mustan housupuvun perustana.

Andiata Basics -mallistosta löydät myös laadukkaat naisten nahkahousut. Mustien Starlata-nahkahousujen takaosa on miellyttävää trikoota, ja Rafika 2 -mallin mustat nahkahousut ovat varman tyylikäs valinta.