Lahjaopas

Löydä tarkkaan harkittuja, ajattomia ja kestäviä lahjoja ystävälle, rakkaalle tai itsellesi. Paketoimme kaikki lahjat kauniiseen ANDIATAn lahjapakettiin.
75961

Näytetään kaikki 15 tuotetta


Mietitkö, mitä ostaa vaimolle joululahjaksi? Andiatan lahjasetit ovat oiva joululahjaidea vaimolle tai joululahja elämäsi tärkeälle naiselle, ystävälle tai perheenjäsenelle. Andiatan joululahjavinkit naiselle löydät lahjaopassivultamme. Upeista lahjaseteistä löydät ihanan pehmeät 100% kashmirasusteet ja kashmiroloasut. Lahjaksi naiselle sopii mainiosti myös kashmirviitta tai kashmirneule; nämä jos jotkin ovat ylellinen joululahja. Laadukas pehmeä joulupaketti on kestävä, ajaton yllätys.

Voit muistaa läheistäsi ja antaa lahjaksi myös muodikkaan vyölaukun. Nahkainen vyölaukku on monikäyttöinen joululahja, jota voi käyttää sekä talvella että kesällä. Löydät Andiatan verkkokaupasta myös tyylikkäitä nahkavöitä. Asusteet ovat helppo ja ajaton valinta joululahjaksi.

Andiatan upeat untuvatuotteet ovat hittilahja tähän jouluun, ja musta untuvahuivi on erityisen trendikäs lahja tänä vuonna. Untuvatuotteet sopivat naiselle joululahjaksi iästä riippumatta. Muista myös Andiatan lahjakortit, kun haluat antaa naiselle lahjaksi valinnan vapautta.

Tehdäksemme lahjojen hankinnasta mahdollisimman vaivatonta, pakkaamme kaikki joululahjat kauniiseen Andiatan lahjapakkaukseen.

 

Kashmirtuotteiden lahjasettien erikoishinnat voimassa 15.11.-26.12.2019. Kampanjaetua ei voi käyttää jo aikaisemmin tehtyihin ostoksiin.