Mekot

Upeat mekot tyylikkään yksivärisinä tai vahvoissa printeissä ovat oleellinen osa ANDIATAn mallistoja.
80288

Näytetään 1–18 / 35 tuotteesta

299,00
Available 13 maaliskuun, 2020.
Saatavilla 13 maaliskuun, 2020.
299,00
Available 13 maaliskuun, 2020.
Saatavilla 13 maaliskuun, 2020.

Syksy ja talven juhlakausi ovat otollista aikaa upeille mekoille. Andiata tunnetaan laadukkaista ja kauniista mekoista, joista muistetaan eritoten jo klassikoksi noussut Andiatan perhosmekko. Andiatan mallistosta löydät tyylikkäät naisten mekot juhliin ja pikkujouluihin, häihin, valmistujaisiin, töihin ja lomalle. Valikoimassamme on sekä pitkiä maksimekkoja että lyhyempiä, polvipituisia ja midi-mittaisia rentoja mekkoja. Andiata mekko on aina tyylikkään elegantti valinta, joka pysyy ajankohtaisena vuodesta toiseen.

Herkät kukkakuosit värittävät uutta Syksy/Talvi-mallistoa. Kevyet pitkähihaiset kukkamekot sopivat täydellisesti syksyyn pitkien saappaiden ja vaikka nahkatakin kanssa. Beige kietaisumekko kukkakuosilla on raikas tuulahdus menneestä kesästä. Mustavalkoinen kukkamekko syvään uurretulla pääntiellä selässä on vuorostaan kaunis valinta kauden juhliin.

Mustat ja harmaat puolipitkät mekot pitkillä tai puolipitkillä hihoilla toimivat töistä illanviettoon. Valitse esimerkiksi musta mekko naisellisillä röyhelöillä hihansuissa ja helmassa, monikäyttöinen harmaa jersey-mekko tai hillityn tyylikäs musta villakangasmekko. Kun haluat näyttävyyttä, pue yllesi viininpunainen mekko kauden trendivärissä. Yksivärinen mekko onkin aina varma valinta. Kauden mallistossa on myös klassinen A-linjainen mekko mustana sekä tummansinisenä. Andiatan Julitta mekko on sekä tyylikäs juhlamekko että kaunis mekko vapaalle. 

Syksyn ja talven upein mekko morsiamelle tai juhlavieraalle on pitkä paljettimekko. Tämän ainutlaatuisen iltapuvun hillitty malli tuo paljetit kauniin tyylikkäästi esiin, ja pitkien hihojen ansiosta mekko on täydellinen juhlamekko talven vaativimpiin juhliin. Tyylikkäin pikkujoulumekko on musta paljettimekko. Pienet hihat ja polven ylle jäävä pituus tekevät tästä mekosta raikkaan trendikkään juhlamekon.

Andiatan mekot ovat laadukkaita naisten mekkoja, jotka voit pukea vuodesta toiseen, toimistolta juhliin. Osta syksyn ja talven maksimekot, juhlamekot, kietaisumekot ja muut naisten mekot nyt Andiatan kotimaisesta verkkokaupasta.