Mekot

Upeat mekot tyylikkään yksivärisinä tai vahvoissa printeissä ovat oleellinen osa ANDIATAn mallistoja.
70065

Näytetään 1–18 / 25 tuotteesta


Kevät ja kesä on ihanien mekkojen aikaa. Andiata on aina panostanut upeisiin kevään ja kesän mekkoihin, joista muistetaan eritoten jo klassikoksi noussut Andiatan perhosmekko. Andiatan mallistosta löydät tyylikkäät naisten mekot juhliin, häihin, valmistujaisiin, töihin ja lomalle. Valikoimassamme on sekä pitkiä maksimekkoja että lyhyempiä, polvipituisia mekkoja.

Upeat kukkakuosit värittävät uutta Kevät/Kesä-mallistoa, ja kauniit kesämekot ja juhlamekot, kuten pitkä kietaisumekko Krishna 2 ihastuttavat raikkaalla kukkakuviollaan. Tummansininen ja hihallinen maksimekko Samilla on puolestaan täydellisen rento, pitkä kesämekko. Andiatan valikoimasta löydät myös upeat naisten juhlamekot, ja esimerkiksi puolipitkä Krishna L -kietaisumekko on näyttävä valinta kauden juhliin, valitsee joko punaisen tai sinisen kukkakuvion. Mekon pienet hihat varmistavat, että se sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen. Sesongin iloisin kesämekko on raikkaan vaaleansinisillä kukilla kuvioitu, polvimittainen Falida L -mekko kauniilla laskosyksityiskohdalla.

Aina varma, tyylikäs valinta on myös yksivärinen mekko. Kevät/Kesä-mallistosta löydät laadukkaita mekkoja ylellisessä tummansinisessä, rohkeassa punaisessa, hehkeässä vaaleansinisessä sekä monikäyttöisessä beigessä. Andiata-mekkojen klassikko on Julitta-mekko. Tämä elegantti A-linjainen mekko istuu kauniisti, ja sen puolipitkä helma on juuri täydellisen mittainen. Julitta on sekä tyylikäs juhlamekko että kaunis mekko vapaalle, ja näyttävän punaisen lisäksi Julitta-mekkoa on myös tummansinisenä. Muita Kevät/Kesä-malliston tummansinisiä mekkoja on pitkä kietaisumekko Krishna 2 sekä ajattoman tyylikäs mekko, puolipitkä Velez.

Kaunis, herkän vaaleansininen pitsimekko Edeline on täydellinen juhlamekko, ja aina näyttävä mekko juhliin on luonnollisesti paljettimekko. Puolipitkät tyylikkäät, beiget mekot hihaton Julitta L -mekko ja lyhythihainen mekko Gwendi sopivat erinomaisesti sekä kesäpäivään että töihin. Andiatan mekot ovat laadukkaita naisten mekkoja, jotka voit pukea vuodesta toiseen, toimistolta juhliin. Osta kevään ja kesän maksimekot, juhlamekot, kietaisumekot ja muut kesämekot nyt Andiatan kotimaisesta verkkokaupasta.