Mekot

Upeat mekot tyylikkään yksivärisinä tai vahvoissa printeissä ovat oleellinen osa ANDIATAn mallistoja.

Näytetään kaikki 18 tuotetta


Kevään ja kesän juhlakausi on parasta aikaa upeille mekoille. Andiata tunnetaan laadukkaista ja kauniista mekoista, joista muistetaan eritoten jo ikonisen aseman saavuttanut Andiatan perhosmekko. Andiatan mallistosta löydät tyylikkäät naisten mekot ylioppilasjuhliin, häihin, töihin sekä kauden juhlapyhiin. Tarjoamme kattavan valikoiman sekä pitkiä maksimekkoja että lyhyempiä polvipituisia ja midimittaisia juhlamekkoja sekä arkimekkoja. Andiatan mekko on aina tyylikkään elegantti valinta, joka pysyy ajankohtaisena vuodesta toiseen.

Luonnonkuituiset kankaat, klassiset sävyt ja raikkaat väri ovat keskeisiä elementtejä uudessa Kevät-Kesä-mallistossa. Lyhythihaiset mekot, yhdessä kävelykenkien tai sandaalien kanssa, ovat hyvä valinta kesälle. Kevyet pellavamekot kuten Sinna-mekko ja paisley-kuvioidut mekot kuten Tayla-mekko ovat ideaaleja rentouttavan kesäpäivän viettoon. Sekä tyylikäs Julitta-mekko vesimelonin pinkissä sävyssä, että Avenir-mekko kukkakirjaillusta tyllistä ovat feminiinisiä valintoja kesän juhlallisuuksiin.

Jos haluat sulautua yhteen kesän värien kanssa, valitse Vivien 2 -mekko raikkaassa sademetsäprintissä. Kukkakuviolla koristeltu Sinne-kukkamekko on kaunis valinta hääjuhlista puutarhajuhliin tai valmistujaismekoksi. Rento, mutta näyttävän tyylikäs Rhosyn-mekko keltasinisellä paisley-kuviolla on loistava valinta rannalle sen silkinpehmeän ihotuntuman ansiosta. Solmuyksityiskohta edessä luo naisellisen siluetin, minkä ansiosta mekko on helppo stailata myös illanviettoon.

Tämän kesän täydellinen cocktail-mekko on hihaton Leana-mekko. Valkoinen Adabella-mekko pellavasta on puolestaan erinomainen valinta esimerkiksi juhannuksen viettoon. Lyhyet hihat, korkea vyötärö, V-pääntie ja kauniisti laskeutuva A-mallinen helma tekee mekosta ihanteellisen kuumien kesäpäivien viettoon.

Andiatan mekot ovat laadukkaita naisten mekkoja, jotka voit pukea vuodesta toiseen, toimistolta juhliin. Osta kevään ja kesän maksimekot, juhlamekot, kukkamekot, kietaisumekot ja muut naisten mekot nyt Andiatan kotimaisesta verkkokaupasta.