Neuleet

Ylellinen neulevalikoimamme tarjoaa laadukkaita vaihtoehtoja joka sesongin tyyliin.

Näytetään 1–18 / 35 tuotteesta


Andiatan laadukkaat naisten neuleet lämmittävät läpi viileiden kevätpäivien ja kesäiltojen. Ajattomat naisten neulepuserot ja neuletakit sopivat moneen tilanteeseen toimistolta juhliin. Materiaaleissa voit valita korkealuokkaisen merinovillan, mohairin ja kashmirin välillä, ja mallistossamme on useita 100% merinovilla- ja 100% kashmirvillaneuleita. Valikoimastamme löytyy myös monia helppohoitoisia viskoosisekoiteneuleita.

Löydät mallistostamme sekä pitkiä naisten neuletakkeja, lyhythihaisia neulepaitoja että laadukkaita naisten neulepuseroita. Kevään uutuuksina mm. monikäyttöinen neulehuppari, ihanan kevyet neuletakit. ja hopeisena kimaltavat neuleet. Kauden tyyleissä hehkuu vaaleanpunainen, hempeä vaaleansininen sekä klassiset beige ja musta.

Tyylikäs neule kuten kashmirvillainen poolo tai rento neuletakki pelastaa arkipäivän, mutta laadukas neule toimii myös illalla. Neuleviitta puolestaan on monikäyttöinen asuste, jonka voi säiden kylmetessä pukea esimerkiksi nahkatakin päälle. Kotoiluun ja matkustamiseen vuorostaan sopivat ihanan pehmeät, laadukkaat neulehousut.

Luxury Cashmere -mallistosta voit valita 100% kashmirneuleita. Kashmirneuletakki on aina ajaton vaate, ja pehmeät kashmirasusteet toimivat syksystä pitkälle kevääseen.

Voit pukea neuleen klassisesti farkkujen tai pitkien housujen kanssa, tai yhdistää neulepuseron hameen kanssa. Löydät Andiatan verkkokaupasta laadukkaat naisten neuleet ja neuletakit töihin, kotoiluun, sekä kevään ja kesän juhliin.