Neuleet

Ylellinen neulevalikoimamme tarjoaa laadukkaita vaihtoehtoja joka sesongin tyyliin.
70067

Näytetään 1–18 / 63 tuotteesta


Andiatan laadukkaat naisten neuleet lämmittävät läpi talven pakkasten, kirkkaiden kevätpäivien sekä viileiden kesäiltojen. Ajattomat naisten neulepuserot ja neuletakit sopivat moneen tilanteeseen toimistolta juhliin. Materiaaleissa voit valita korkealuokkaisen merinovillan, mohairin ja kashmirin välillä, ja mallistossamme on useita 100% merinovilla- ja 100% kashmirvillaneuleita. Valikoimastamme löytyy myös monia helppohoitoisia viskoosisekoiteneuleita.

Löydät mallistostamme sekä pitkiä naisten neuletakkeja, hihattomia neuletoppeja että laadukkaita naisten neulepuseroita. Kevään uutuuksina mm. v-aukollinen vaalean beige Sabinella-neule, solmimisvyöllä sidottava pitkä, herkullisen toffeen sävyinen beige Fernelie-neuletakki sekä upealla helmikirjailulla koristeltu tummansininen Mimie-neule. Puolipitkät, vaalean roosan ja beigen sävyiset mohairia ja villaa sisältävä Frendana-neuletakki ja 100% merinovillatakki Maris täydentävät keväisen asun. Lyhythihaiset Danglen-pooloneuleet ja hihattomat Griet-neuletopit sopivat minkä tahansa jakun tai takin alle.

Kevään ja kesän mallistosta löydät ihania naisten neuleita herkissä puuterin sävyissä, klassisena laivastonsinisenä, tyylikkäänä beigenä sekä rohkean punaisena. Pue esimerkiksi yllesi säväyttävän punainen, pitkä neuletakki Creala tai ihanan pehmeä naisten neulehuppari Joey, josta löydät sekä valkoisen että tummansinisen vaihtoehdon.

Luxury Cashmere -mallistosta voit valita 100% kashmirneuleita ja -neuletakkeja sekä neuleviittoja vaalean roosan, valkoisen, mustan sekä harmaan väreissä. Andiata Basics -mallistoomme olemme valinneet laadukkaita luottoneuleita, kuten tummanharmaa Frenda-neuletakki tai rennonmallinen Andia-neule, jotka toimivat naisen vaatekaapin kulmakivinä.