Neuleet

Ylellinen neulevalikoimamme tarjoaa laadukkaita vaihtoehtoja joka sesongin tyyliin.

Näytetään 1–18 / 60 tuotteesta

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Add to Wishlist
Add to Wishlist
Add to Wishlist
Add to Wishlist
Add to Wishlist
199,00
Add to Wishlist
299,00
Add to Wishlist
159,00
Add to Wishlist
Add to Wishlist
Add to Wishlist
Add to Wishlist
Add to Wishlist
Add to Wishlist
BASICS
Add to Wishlist

Andiatan laadukkaat naisten neuleet lämmittävät sekä syksyn viilenevissä illoissa, että talven raikkaissa pakkasissa. Ajattomat naisten neulepuserot ja neuletakit sopivat tilanteeseen kuin tilanteeseen aina toimistolta juhliin ja kotisohvalle. Mallistostamme löydät laajan valikoiman laadukkaita materiaaleja aina helppohoitoisista viskoosisekoiteneuleista, korkealuokkaisiin merino- alpakka ja kashmir-villasekoitteisiin sekä ylellisiin 100% merino- ja kašmirvilloihin.

Löydät mallistostamme pitkät naisten neuletakit, elegantit neulemekot sekä laadukkaat naisten neulepuserot. Syksyn uutuuksiin kuuluvat mm. ylelliset kashmirvillaiset oloasut, naisellisen tyylikkäät neulehameet ja -mekot sekä pehmeät kashmirhuivit. Kauden tyyleissä hehkuvat aistikkaan vaaleansiniset, pehmeän hunajaiset sekä elegantin tummanruskeat sävyt, klassista beigeä ja mustaa unohtamatta.

Tyylikäät neuleet kuten kashmirpoolot tai rennot neuletakit ovat jokaisen arkipäivän pelastajia, mutta laadukas neule palvelee myös syksyn iltamenoissa. Neuleviitta puolestaan on monikäyttöinen asuste, jonka voi säiden kylmetessä pukea esimerkiksi nahkatakin päälle tai kääriä ympärille kotisohvalla istuskellessa. Ihanan pehmeät ja laadukkaat neulehousut ovat paitsi jokaisen koti-illan ehdottomat suosikit, myös näyttävät tyylikkäille matkustaessa, mukavuudesta tinkimättä.

Luxury Cashmere -mallistosta löydät ylellisen pehmeät ja korkealaatuiset 100% kashmirneuleemme. Kashmirneuletakki on ajaton hankinta, joka täydentää jokaisen asukokonaisuuden ja säilyy vaatekaapissasi vuodesta toiseen. Pehmeät kashmirasusteet lämmittävät aina syksystä pitkälle kevääseen, pelastaen päivän pahimmissa pakkasissa.

Voit yhdistää monikäyttöiset neuleemme klassisesti farkkujen parina tai pukea naisellisen tyylikkääksi kokonaisuudeksi hameen ja saappaiden kanssa. Löydät Andiatan verkkokaupasta laadukkaat naisten neuleet ja neuletakit, joiden pukeminen on helppoa niin toimistolle, etätöihin, iltamenoihin kuin kotioloihin läpi vuoden.