Neuleet

Ylellinen neulevalikoimamme tarjoaa laadukkaita vaihtoehtoja joka sesongin tyyliin.
83460

Näytetään 1–18 / 58 tuotteesta


Andiatan laadukkaat naisten neuleet lämmittävät läpi viilenevien syyspäivien ja talven pakkasten. Ajattomat naisten neulepuserot ja neuletakit sopivat moneen tilanteeseen toimistolta juhliin. Materiaaleissa voit valita korkealuokkaisen merinovillan, mohairin ja kashmirin välillä, ja mallistossamme on useita 100% merinovilla- ja 100% kashmirvillaneuleita. Valikoimastamme löytyy myös monia helppohoitoisia viskoosisekoiteneuleita.

Löydät mallistostamme sekä pitkiä naisten neuletakkeja, lyhythihaisia neulepaitoja että laadukkaita naisten neulepuseroita. Syksyn ja talven uutuuksina mm. v-aukollinen valkoinen neule, upean viininpunainen pitkä neuletakki, retrotyylinen neulehuppari sekä ihana kashmirvillainen kuvioneule. Kauden neuleet hehkuvat klassisen tummansinisenä, syvän viininpunaisena, herkän roosana sekä tyylikkäässä harmaassa ja beigessä.

Tyylikäs neule kuten kashmirvillainen poolo tai rento neuletakki pelastaa arkipäivän, mutta laadukas neule toimii myös illalla. Neuleviitta puolestaan on monikäyttöinen asuste, jonka voi säiden kylmetessä pukea esimerkiksi nahkatakin päälle. Kotoiluun ja matkustamiseen vuorostaan sopivat ihanan pehmeät, laadukkaat neulehousut.

Luxury Cashmere -mallistosta voit valita 100% kashmirneuleita ja -neuletakkeja sekä neuleviittoja vaalean roosan, valkoisen, mustan sekä harmaan väreissä. Kauden uutuuksina löydät esimerkiksi viininpunaisen kashmirpoolon sekä tummansinisen, naisellisen kashmirneuleen. Andiata Basics -mallistoomme olemme valinneet laadukkaita luottoneuleita, kuten tummanharmaa neuletakki Frenda tai rennonmallinen neule Andia, jotka toimivat naisen vaatekaapin kulmakivinä.

Voit pukea neuleen klassisesti farkkujen tai pitkien housujen kanssa, tai yhdistää neulepuseron rohkeasti paljettihameeseen. Löydät Andiatan verkkokaupasta laadukkaat naisten neuleet töihin ja arkeen, sekä syksyn ja talven juhliin.