Paidat & Topit

ANDIATAn modernin naiselliset topit ja puserot ovat luotettava ja tyylikäs valinta joka tilanteeseen.

Näytetään 1–18 / 53 tuotteesta


Löydä mallistostamme naisten silkkipaidat, juhlavat topit, monikäyttöiset trikoopaidat sekä kauluspaidat töihin ja vapaalle.

Kevään ja kesän paitamuodissa näkyy hehkuvaa vaaleanpunaista, hillittyä vaaleansinistä sekä ajatonta beigeä ja valkoista. Valikoimassamme on sekä rennonmallista kesäpaitaa, kietaisutoppia, silkkipuseroita, hihattomia toppeja sekä t-paitoja joka tilanteeseen ja asun kuin asun pariksi. Yhdistä esimerkiksi rohkea printtipaita samansävyisten housujen tai farkkujen kanssa. Taatusti näyttävä vaihtoehto kauden juhliin on puolestaan upea paljettitoppi.

Laadukas silkkipusero on ajaton vaate, jota voi käyttää niin työpukeutumisessa, vapaalla että juhlissa. Valikoimassamme on sekä silkkinen kauluspaita, että naisellinen v-aukollinen silkkipusero. Erityisen monipuolinen yläosa on myös silkkinen t-paita, jonka voit pukea sellaisenaan, tai jakun tai neuleen alle.

Jokaisen vaatekaapin kulmakivi on puolestaan klassinen valkoinen t-paita luomupuuvillasta. Voit yhdistää t-paidan sekä rennosti farkkujen kanssa, että ryhdikkäämmin mustan housupuvun parina.

Andiatan Basics -mallistosta löydät ajattomat kauluspaidat sekä rennomalla että istuvalla leikkauksella, sekä monikäyttöiset naisten topit ja trikoopaidat, joilla luot asukokonaisuuden perustat.