Takit

ANDIATAn laadukkaat, täydellisesti istuvat takit ovat investointi, joka kestää vuodesta toiseen.
80272

Näytetään 1–18 / 28 tuotteesta


Löydä nyt se täydellinen kevättakki Andiatan mallistosta. Klassinen villakangastakki on varma valinta, kun päivät ovat vielä viileitä, ja kun sää on huono, pue yllesi vedenpitävä trenssi. Valikoimassamme on kattavasti erilaisia naisten takkeja, joilla ottaa kevät vastaan tyylikkäänä.

Kevät/Kesä-mallistossamme löytyy kahta erilaista mallia ajatonta pitkää trenssitakkia. Kultaisen beige naisten trenssi on klassikko, tai valitse armeijanvihreä trenssi kauden rennossa trendivärissä. Syvän tummansininen tai musta hienostuneen minimalistinen solmittava takki on varma valinta, jonka voi pukea päällisvaatteeksi myös juhliin.

Kun haluat ulkoilla huolehtimatta säästä, valitse vedenpitävä takki. Kun kaipaat erityistä suojaa, pue huolettoman tyylikäs hupullinen trenssi vedenpitävästä materiaalista. Aina varma investointi, joka kestää vuodesta toiseen on klassinen musta nahkatakki.

Naisen vaatekaapin kulmakivistä koostuvaan Andiata Basics -mallistoon sisältyy klassinen kamelinvärinen villakangastakki. Tämä pitkä 100% villakangastakki on ajaton suosikki ja varma naisen luottotakki, joka palvelee vuodesta toiseen. Perinteistä naisten nahkatakkia etsivälle valikoimastamme löytyy aina toimiva naisten musta biker-henkinen nahkatakki.