Takit

ANDIATAn laadukkaat, täydellisesti istuvat takit ovat investointi, joka kestää vuodesta toiseen.
70098

Näytetään 1–18 / 26 tuotteesta


Löydä nyt se täydellinen kevättakki Andiatan mallistosta. Pitkä, hempeän puuterin sävyinen vaalea villakangastakki Avalie lämmittää viileinä kevätiltoina, ja lämpeneville keleille sopii räätälöity, tyylikäs Ylona-takki. Tämä puolipitkä beige takki istuu täydellisesti ja on varma valinta, kun tarvitset takkia kevään juhliin.

Monipuolinen naisten takki on klassinen tummansininen trenssi Janis K, jonka voi pukea minkä tahansa asun päälle. Moderni vaihtoehto naisten trenssille on vaalea trenssitakki Drina vajaamittaisilla hihoilla.

Andiatan laadukkaat naisten nahkatakit tunnetaan korkealuokkaisista materiaaleistaan ja viimeistellyistä yksityiskohdista. Kevät/Kesä-malliston uutuuksina mallistossamme on näyttävä biker-tyylinen, vaaleansininen mokkanahkainen takki Twylar, sekä tyylikäs vaaleanpunainen nahkatakki Natar, josta löytyy myös tummansininen vaihtoehto. Perinteistä naisten nahkatakkia etsivälle valikoimastamme löytyy klassinen, naisten musta biker-henkinen nahkatakki Nata, sekä musta nahkatakki Monna, jonka värivaihtoehtoina löytyy myös vaalea, murretun valkoinen nahkatakki.

Tyylikkäitä kevytuntuvatakkeja voi käyttää pitkälle kevääseen. Kevyt, lyhyt untuvatakki Sade löytyy herkän vaaleanpunaisena sekä tyylikkään tummansinisenä. Puolipitkä tummansininen kevytuntuvatakki Sadena lämmittää myös viileämmillä säillä.

Naisen vaatekaapin kulmakivistä koostuvaan Andiata Basics -mallistoon sisältyy kamelinvärinen villakangastakki Basel. Tämä pitkä 100% villakangastakki on ajaton klassikko ja varma naisen luottotakki, joka palvelee vuodesta toiseen.