Takit

ANDIATAn laadukkaat, täydellisesti istuvat takit ovat investointi, joka kestää vuodesta toiseen.
80272

Näytetään 1–18 / 30 tuotteesta


Löydä nyt se täydellinen syystakki tai talvitakki Andiatan mallistosta. Klassinen villakangastakki on varma valinta viileneville päiville, ja talven voi ottaa hyvillä mielin vastaan, kun yllä on hupullinen untuvatakki. Valikoimassamme on kattavasti erilaisia naisten takkeja, joilla suojautua vaihtelevassa säässä pysyen silti aina tyylikkäänä. 

Kauden mallistomme tarjoaa laadukkaita naisten villakangastakkeja monissa eri väri- ja mallivaihtoehdoissa. Musta villakangastakki on tyylikkään varma hankinta, ja beige villakangastakki edustaa klassista tyyliä. Lyhyt villakangastakki on kevyempi vaihtoehto, jonka voi pukea helposti jo alkusyksystä. Hempeän roosan värinen kietaisumallinen villakangastakki on naisellinen valinta, ja näyttävä viininpunainen villakangastakki kääntää varmasti päät. On suosikkisi sitten pitkä tai lyhyt malli, tummansininen tai vaalean puuterinen sävy, laadukas villakangastakki on investointi, joka kestää vuodesta toiseen.

Laadukas untuvatakki pelastaa, kun päivät muuttuvat kylmiksi. Lyhyt kevytuntuvatakki on helppo pukea sekä hameen että housujen pariksi, ja syksyn mallistossamme on lyhyitä, hupullisia naisten untuvatakkeja beigen sävyissä, mustana sekä tummansinisenä. Ohut pitkä kevytuntuvatakki toimii täydellisesti, kun pakkasta ei vielä ole paljoa, ja paksu pitkä untuvatakki lämmittää niinä kylmimpinä talvipäivinä.

Varmasti näyttävä vaihtoehto on takki lampaankarvaisilla somisteilla. Tummansininen karvasomisteinen takki Lumilla ja Kailynne-takit sopivat arjen lisäksi myös juhlavimpiin tilaisuuksiin. Kauden uutuusvärinä löytyy hillityn harmaa turkistakki, joka on helppo pukea niin farkkujen että juhlamekon kanssa. Andiatan takeissa käytetään vain hyötyeläimistä saatavia lammasturkissomisteita.

Naisen vaatekaapin kulmakivistä koostuvaan Andiata Basics -mallistoon sisältyy klassinen kamelinvärinen villakangastakki Basel. Tämä pitkä 100% villakangastakki on ajaton suosikki ja varma naisen luottotakki, joka palvelee vuodesta toiseen. Perinteistä naisten nahkatakkia etsivälle valikoimastamme löytyy klassinen, naisten musta biker-henkinen nahkatakki Nata, sekä naisellinen musta nahkatakki Monna.