Ura Andiatalla

Tervetuloa Andiatan Urat-sivulle. Ilmoitamme täällä avoimista työ- ja harjoittelupaikoista pääkonttorissamme sekä myymälässämme. Andiatan kasvua tukeaksemme etsimme jatkuvasti lahjakkaita työntekijöitä liittymään tiimiimme.

Vallilan pääkonttorissamme toimii Andiatan suunnittelu-, markkinointi- ja myyntiosastot sekä taloushallinto. Suunnitteluosastollamme on töissä kaavoittajia, ompelijoita, tuotantohenkilöstöä sekä vaatesuunnittelijoita.

Tarjoamme säännöllisesti harjoittelupaikkoja markkinoinnin, myynnin (online sekä offline) ja luovan alan opiskelijoille. Erityisesti arvostamme kykyä työskennellä tiimissä, joustavuutta, luovuutta, tunnollisuutta ja Adobe-ohjelmien osaamista, mutta aktiivinen ja oma-aloitteinen asenne on tärkeintä.

Jos et löydä sinulle sopivaa avointa paikkaa tältä sivulta, voit aina laittaa meille avoimen hakemuksen osoitteeseen: rekry@andiata.fi

Huom! Lähettämällä hakemuksen hyväksyt, että tallennamme tietosi rekrytointitarkoituksiin. Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti, ja niitä pääsevät näkemään vain rekrytointiprosessiin osallistuvat henkilöt. Säilytämme kaikkia hakemuksia 6kk. Kerrothan meille, jos et halua, että hakemustasi säilytetään tätä aikaa tai jos toivot, että tietosi poistetaan.