Andiata x Pyratex®

Esittelyssä innovatiivisista ja kestävistä kankaista valmistettu yhteistyömallistomme
PYRATEX®:n kanssa.

PYRATEX® on eurooppalainen yritys, joka valmistaa innovatiivisia ja ympäristövastuullisia materiaaleja. Kaikki yrityksen kuidut on valmistettu Euroopassa ja niiden tuotantoprosessissa – aina kuidusta valmiiseen kankaaseen asti – käytetään ympäristöystävällisiä ja vähäpäästöisiä menetelmiä.

Askel kohti ympäristöystävällisiä uima-asuja

Perinteisesti öljypohjaisista nailonista ja polyesteristä valmistettuja uima-asuja on nykyhetkeen saakka leimanneet saastuttavuus ja ympäristölliset haasteet. Andiata esittelee yhteistyössä PYRATEX®:n kanssa uuden innovaation tavoitteenaan tehdä synteettisistä uima-asuista tarpeettomia.

Andiatan SS23 mallisto esittelee merkin ensimmäiset uima-asut: musta Milio uimapuku on valmistettu luonnonmukaisesta PYRATEX® Power 3 -materiaalista. PYRATEX® Power 3 -kuitu syntyy vastuullisesti hoidetuista eurooppalaisista metsistä saatavasta selluloosasta, joka käsitellään ympäristöystävällisellä liuottimella. Kuidusta valmistettavan kankaan ominaisuudet – palautuvuus, käytännöllisyys ja kloorin sekä suolaveden sietokyky – ovat samat kuin synteettisen uimapukukankaan.

Tutustu Milio Uimapukuun

Pyratex® Power 3

Biohajoavasta mikrotencelistä ja lyocellista valmistetun PYRATEX® Power 3-materiaalin tukeva ja joustava interlock-neulos mukailee vartalon muotoja. Vaikka Power 3 -kankaan ja synteettisen uimapukukankaan kestävyys ja käytännölliset ominaisuudet ovat samat, niiden tuntu selkeästi eroa toisistaan. Verraten synteettiseen uima-asuun, bio-pohjaisesta Power 3 -kankaasta valmistettu uimapuku on paljon hengittävämpää ja niin miellyttävän tuntuista, että sitä voi käyttää kuin tavallista vaatetta.

Vastuullisuuteen ja kestävään kehitykseen sitoutunut Andiata on ensimmäisiä merkkejä, jotka käyttävät luonnonmukaisia materiaaleja uima-asuissaan.

Tutustu rantavalikoimaan

Vastuullisuutta kuidusta kankaaseen

Andiata x Pyratex® -yhteistyömallisto esittelee Seacell-nimisestä kuidusta valmistettuja collegepuseroita, -housuja ja shortseja. Seacell on uusiutuvan merileväpohjaisen kuidun ja luomupuuvillan sekoitus. Kuidun valmistuksessa
käytettävä merilevä kerätään Islannin vuonoilta – se pestään, kuivataan, huolellisesti jauhetaan ja lisätään eukalyptuspuuselluloosan NMMO-liuokseen. Näin varmistetaan, että merilevän positiiviset ominaisuudet säilyvät lopullisessa kuidussa pysyvästi, jopa lukuisten pesukertojen jälkeen.

Merileväkuidun valmistusprosessi on kemikaalivapaa ja siinä käytetään menetelmiä, jotka säästävät sekä energiaa että resursseja.

Tutustu Pyratex® Mallistoon

Seacell-kankaan hyödyt

Seacell-kuidun sekä -kankaan valmistus on kestävää ja jäljitettävää, ja sillä on alhaiset Co2-päästöt. Kankaalla on antioksidanttisia ominaisuuksia, jotka suojaavat ihoa vapailta radikaaleilta.

Merilevä sisältää mineraaleja, aminohappoja ja vitamiineja, jotka rauhoittavat sekä ehkäisevät tulehdusta ihossa, ja ominaisuudet säilyvät myös valmiissa tuotteessa.

NYHETSBREV

Fri frakt över 350 euro

Säkra betalningar & fria returer

Snabb leverans