Vi erbjuder Personlig Shopping Service i vår butik i Helsingfors, där du kan få personliga stylinglösningar för olika typer av behov. Vänligen beakta att vi betjänar dig på finska eller engelska.

Boka din personliga tid nedan

Du kanske vill att vi ska sköta dina regelbundna uppdateringar av garderoben eller behöver hjälp eller idéer för ett specifikt behov, tillfälle eller evenemang.

Vår tjänst gör det enkelt och effektivt att handla. Vi börjar med att lära känna din stil, dina behov och din passform och väljer sedan ut färdiga outfits i rätt former, storlekar och färger som du kan prova. Du sparar tid och får omsorgsfullt utvalda kläder av hög kvalitet – utvalda enbart för dig.

Du kan boka den kostnadsfria servicen  under butikens öppettider  (se information om butiken i Helsingfors), eller genom att boka tid även på andra tider. Beroende på dina behov är det bra att reservera minst en halvtimme (till exempel vid få plagg) till 1–2 timmar (till exempel en fullständig uppdatering av garderoben) när du använder denna tjänst. Själva tjänsten är helt kostnadsfri, så du betalar bara för de plagg som du väljer att behålla.

Vill du boka tjänsten eller få mer information om den? Använd formuläret nedan eller kontakta oss via:

Tel: +358 40 458 9040
Epost: personalshopping@andiata.fi

NYHETSBREV

Fri frakt över 350 euro

Säkra betalningar & fria returer

Snabb leverans