Maksut

Maksutavat

Voit maksaa verkkokaupassamme joko Klarnan välityksellä tai PayPalin kautta. Lisätietoja tarjoamistamme maksutavoista löydät alta.

Klarna

Klarna Checkout tekee maksamisesta yksinkertaista, joustavaa ja varmaa, ja maksaminen on turvallista maksutavasta riippumatta. Klarnan kautta voit maksaa verkkokaupassamme kortilla, suoraan verkkopankista, Klarnan kuluttomalla laskulla tai erämaksulla (toimitusosoitteesta riippuen). Lisätietoja Klarnasta: https://www.klarna.com/fi/ . Klarna asiakaspalvelu: https://www.klarna.com/fi/asiakaspalvelu/

Luottokortit & verkkopankit

Halutessasi voit maksaa kortilla tai suoraan verkkopankista (verkkopankkien vaihtoehdot voivat riippua sijainnistasi).

Luottokortit: Visa, American Express, MasterCard

Suomalaiset verkkopankit: Danske Bank, Nordea, Aktia, OP, Säästöpankki, S-Pankki, POP Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, OmaSP, LähiTapiola

Muut mm: iDEAL, sofortüberweisung, Swedbank, SEB

Klarna lasku & erämaksu

Kun valitset maksutavaksi Klarnan laskun, asiointisi on turvallista ja helppoa. Tällöin sinun ei tarvitse maksaa ennen kuin olet vastaanottanut tilauksesi, eikä kirjoittaa kortin numeroa tai pankkitunnuksia ostoksia tehdessäsi, sillä tilaaminen onnistuu kätevästi henkilötiedoillasi. Kuluttomalla Klarna-laskulla saat maksuaikaa 30 vuorokautta.

      • Saat tilaamasi tuotteet heti ennen maksua
      • Maksuaikaa 30 vuorokautta
      • Saat laskun sähköpostiisi, kun tilaus on toimitettu

Huomaa: Tilaaminen Klarna-laskulla vaatii, että sekä tilauksen toimitus- että laskutusosoite ovat samat tilaajan tiedoissa. Mahdollisuus maksaa Klarna-laskulla riippuu sijainnistasi.

PayPal

PayPal on globaali verkkomaksamisen maksunvälittäjä. Maksaessasi PayPal-tilisi kautta, saamme maksun pankki- tai luottokortiltasi. Saadaksesi lisätietoja PayPalista, tai luodaksesi PayPal-tilin, vieraile: https://www.paypal.com/fi/home

Valuutat

Verkkokauppamme tarjoaa valuuttavaihtoehdoksi euron (EUR) ja Ruotsin kruunun (SEK). SEK-hinnat (ml. tuotehinnat, toimituskulut ja alennukset) muunnetaan automaattisesti eurohinnoista, minkä vuoksi muutokset niissä ovat mahdollisia. Maksaaksesi Ruotsin kruunuilla maksutietojesi täytyy olla Ruotsiin. Euro-maksut käyvät kaikkiin maihin paitsi Ruotsiin.

ALV

Tuotteiden hinnat sisältävät tämänhetkisen arvonlisäveron 24%, kun sivustomme tunnistaa käyttäjän tulevan EU-maasta. EU:n ulkopuolisiin maihin alv ei sisälly tuotehintoihin, ja EU:n ulkopuolelle tilattaessa arvonlisäveroa ei veloiteta. Tilauksen lopullinen hinta varmistetaan vielä kassalla.