Tarinamme

Tarja Rantanen perusti Andiatan vuonna 1986. Siitä lähtien Andiata on tullut tunnetuksi täydellisestä räätälöinnistä, viimeistellyistä yksityiskohdista ja yhtenäisen kokonaisuuden rakentavista mallistoista, joissa pohjoismainen minimalismi kohtaa pariisilaisen naisellisuuden. Andiata luo asuja modernille naiselle, joka arvostaa laatua ja hyvää istuvuutta – asuja joissa yhdistyy eleganssi ja mukavuus.

Äideiltä tyttärille

Andiatan johdossa toimii menestyksekäs äiti-tytär-kaksikko, Tarja ja Matilda. Tämä ainutlaatuinen dynamiikka ohjaa vahvasti Andiatan arvoja ja tavoitteita – palo luoda yli sukupolvien kestävää muotia, joka inspiroi ja ihastuttaa vuosi toisensa jälkeen. Andiatan tunnistettava muotokieli on toimiva yhdistelmä pohjoismaista käytännönläheistä minimalismia ja pariisittarien klassisen hienostunutta tyyliä. Mallistojemme vaatteet on suunniteltu istumaan osaksi kaikenikäisten naisten persoonallista tyyliä ja kulkemaan mukana elämän eri vaiheissa.

Pääkonttori

Andiatan pääkonttori ja design studio sijaitsee Vallilassa, lähellä Helsingin keskustaa. Sijainti on keskeinen kaikelle Andiatan toiminnalle aina suunnittelusta lopputoteutukseen ja tuotannosta markkinointiin. Toimistolta käsin Tarja ja Matilda luotsaavat yritystä 15 ammattilaisen voimin – Andiatan suunnittelutiimi työskentelee tiiviisti yhdessä kaavamestariemme sekä ompelijoiden kanssa luoden korkealaatuisia, kestäviä ja pitkäikäisiä vaatteita, joiden viimeistelyssä näkyy huippuunsa hiottu käsityötaito. Keskitetty toimintamallimme on hyödyllinen myös vähentämään logistisia tarpeitamme ja sitä kautta pienentämään hiilijalanjälkeämme.

OTA YHTEYTTÄ

Ura Andiatalla

Andiatan kasvua ja kehitystä tukeaksemme etsimme jatkuvasti uusia lahjakkaita työntekijöitä liittymään tiimiimme. Vallilan pääkonttorissamme toimii Andiatan suunnittelu-, markkinointi-, ja myyntiosastot, sekä taloushallinto. Suunnitteluosastollamme työskentelee kaavoittajia, ompelijoita, tuotantohenkilöstöä sekä vaatesuunnittelijoita. Tarjoamme säännöllisesti harjoittelupaikkoja markkinoinnin, myynnin ja luovan alan opiskelijoille.

Jos kiinnostuit mahdollisuudesta liittyä monilahjakkaaseen tiimiimme, tutustu avoimiin työ- sekä harjoittelupaikkoihimme. Otamme mieluusti vastaan myös avoimia hakemuksia.

AVOIMET TYÖPAIKAT

GLORIA FASHION

Palkittu 1998

Suomen suurin muoti- ja lifestylejulkaisu, Gloria-lehti, palkitsee Gloria Fashion Awardseissa suomalaisia yrityksiä sekä kotimaista designia. Arvostettu tunnustus jaetaan korkealaatuisille, erottuville ja menestyville brändeille.

KULTAINEN VAATEPUU

Palkittu 2002

Andiata palkittiin Kultaisella vaatepuulla vuoden 2002 mallistostaan käytännöllistä ja ajankohtaista tyyliä, jonka korkea laatu, erinomainen hinta-laatusuhde ja kansainvälisyys erottuivat edukseen. Palkinnon myöntää Suomen Messusäätiö.

VEUVE CLICQUOT BUSINESS WOMAN

Palkittu 2011

Arvostettu Veuve Clicquot Business Woman-palkinnolla kunnioitetaan menestyksekkäitä ja uraauurtavia liikenaisia. Tarja Rantanen sai palkinnon työstään rakentaa Andiatasta innovatiivinen ja tuottoisa yritys vakaalla taloudellisella pohjalla.

DESIGN FROM FINLAND

Myönnetty 2020

Luotu tuomaan esille parasta suomalaista designia, Design From Finland-sertifikaatti myönnetään suomalaisille yrityksille joiden luova tuotekehitys ja suunnittelu, tutkimustyö sekä tuotanto tukee kotimaista työtä.

SUOMEN VAHVIMMAT

Platinasertifikaatti myönnetty 2023

Suomen vahvimmat -platinasertifikaatti myönnetään luotettaville ja läpinäkyvästi toimiville yrityksille, joilla on vahva taloudellinen pohja. Sertifikaatti perustuu Suomen Asiakastieto Oy:n teettämään analyysiin.

UUTISKIRJE

Ilmainen toimitus kaikille yli 350€ tilauksille

Turvalliset maksutavat & Ilmainen palautus
Nopea toimitus