Avoimet työpaikat

Tervetuloa Andiatan urasivulle. Täältä löydät pääkonttorimme ja myymälämme avoinna olevat työ- sekä harjoittelupaikat. Andiatan kasvua tukeaksemme etsimme jatkuvasti uusia lahjakkaita työntekijöitä liittymään tiimiimme.

 

Helsinki Store, Osa-aikainen myyjä

FI: Etsimme aurinkoista asiakaspalvelun ammattilaista Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevaan myymäläämme, osaksi Andiatan myyjätiimiä. Toivomme sinulta kiinnostusta naistenvaatemuotiin, sekä vahvaa kokemusta myynnistä.

LUE LISÄÄ JA HAE

Työskentele Andiatalla

Andiatan pääkonttori ja design studio sijaitsee Vallilassa, lähellä Helsingin keskustaa. Sijainti on keskeinen kaikelle Andiatan toiminnalle aina suunnittelusta lopputoteutukseen ja tuotannosta markkinointiin.

Tarjoamme säännöllisesti harjoittelupaikkoja yllä mainittujen alojen opiskelijoille. Arvostamme erityisesti kykyä työskennellä ryhmässä, joustavuutta, luovuutta, tunnollisuutta ja Adobe-ohjelmien osaamista, mutta aktiivinen ja itseohjautuva asenne on tärkeintä. Jos et löydä tältä sivulta sopivaa avointa työpaikkaa, voit aina jättää avoimen hakemuksesi meille osoitteeseen: rekry@andiata.fi

Huom! Lähettämällä hakemuksesi hyväksyt, että tallennamme tietosi rekrytointitarkoituksiin. Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti ja antamiasi tietoja voivat nähdä vain rekrytointiprosessiin osallistuvat henkilöt. Säilytämme kaikkia hakemuksia 6 kuukautta. Ilmoita meille, jos et halua, että hakemustasi säilytetään tällä kertaa tai jos haluat, että tietosi poistetaan.

UUTISKIRJE

Ilmainen toimitus kaikille yli 350€ tilauksille

Turvalliset maksutavat & Ilmainen palautus
Nopea toimitus