Maksutavat

Voit maksaa verkkokaupassamme joko Klarnan välityksellä tai PayPalin kautta. Lisätietoja tarjoamistamme maksutavoista löydät alta.

Huom! Jos maksat ENNAKKOTILAUKSEN laskulla, saatat joutua maksamaan laskun ennen tuotteen saapumista.

Klarna

Klarna Checkout tekee maksamisesta yksinkertaista, joustavaa ja varmaa, ja maksaminen on turvallista maksutavasta riippumatta. Klarnan kautta voit maksaa verkkokaupassamme kortilla, suoraan verkkopankista, Klarnan kuluttomalla laskulla tai erämaksulla (toimitusosoitteesta riippuen). Lisätietoja Klarnasta: https://www.klarna.com/fi/ . Klarna asiakaspalvelu: https://www.klarna.com/fi/asiakaspalvelu/

Huom! Jos maksat ENNAKKOTILAUKSEN laskulla, saatat joutua maksamaan laskun ennen tuotteen saapumista.

PAYPAL

PayPal on globaali verkkomaksamisen maksunvälittäjä. Maksaessasi PayPal-tilisi kautta, saamme maksun pankki- tai luottokortiltasi. Saadaksesi lisätietoja PayPalista, tai luodaksesi PayPal-tilin, vieraile: https://www.paypal.com/fi/home

VALUUTAT

Verkkokauppamme tarjoaa valuuttavaihtoehdoksi euron (EUR) ja Ruotsin kruunun (SEK). SEK-hinnat (ml. tuotehinnat, toimituskulut ja alennukset) muunnetaan automaattisesti eurohinnoista, minkä vuoksi muutokset niissä ovat mahdollisia. Maksaaksesi Ruotsin kruunuilla maksutietojesi täytyy olla Ruotsiin. Euro-maksut käyvät kaikkiin maihin paitsi Ruotsiin.

ALV

Tuotteiden hinnat sisältävät tämänhetkisen arvonlisäveron 24%, kun sivustomme tunnistaa käyttäjän tulevan EU-maasta. EU:n ulkopuolisiin maihin alv ei sisälly tuotehintoihin, ja EU:n ulkopuolelle tilattaessa arvonlisäveroa ei veloiteta. Tilauksen lopullinen hinta varmistetaan vielä kassalla.

UUTISKIRJE

Ilmainen toimitus kaikille yli 250€ tilauksille
Turvalliset maksutavat & Ilmainen palautus
Nopea toimitus