Tilaukset & Palautukset

Toimitusmaksut & Toimitusajat

Löydät toimitushinnastomme ja maakohtaiset toimitusaikataulut alta. Toimituskulut maata kohden varmistetaan vielä kassalla. Kaikki tilaukset lähetetään Helsingistä. Huomioithan, että emme lähetä paketteja viikonloppuisin. Viikonlopun aikana tehdyt tilaukset lähetetään seuraavalla viikolla.

ENNAKKOTILAUKSET: Huomioithan, että kaikki tilauksesi tuotteet lähetetään samaan aikaan ennakkotilaustuotteen saapumisajan mukaan. Mikäli haluat muut tuotteet nopeammin, teethän niille erillisen tilauksen. 

Valitsemalla DHL saat nopeimman toimituksen.

Huomaa, etu- ja alekampanjoiden aikaan tilausten toimituksissa voi olla viiveitä.

Tarjoamme ilmaisen toimituksen kaikille yli 250€ tilauksille.

Verkkokauppamme tarjoaa 14 päivän palautusoikeuden, siitä hetkestä kun olet noutanut tilauksen. Palautusehtona on, että tuotteen tulee olla käyttämätön ja hintalaput paikoillaan.

DHL Express ODD service

DHL Express On Demand Delivery (ODD) palvelu tarjoaa mahdollisuuden valita toimitusvaihtoehdon, joka sopii parhaiten tarpeisiisi.

  • DHL Express lähettää sinulle erillisen vahvistuksen, kun tilauksesi on matkalla.
  • Saat DHL ODD -palvelusta sähköpostiviestin ja/tai tekstiviestin lähetyksesi etenemisestä ja arvioidusta toimitusajankohdasta. Jos tämä aika ei sovi sinulle, voit muuttaa toimitusaikaa ja -paikkaa sinulle paremmin sopiviksi DHL ODD -palvelussa.

PALAUTUKSET

Verkkokauppamme tarjoaa 14 päivän palautusoikeuden, siitä hetkestä kun olet noutanut tilauksen. Palautusehtona on, että tuotteen tulee olla käyttämätön ja hintalaput paikoillaan. Huom. emme tarjoa palautuksia myymälöissämme Helsingissä tai Pariisissa.

Palautus on ilmaista, ja tarjoamme sinulle ennakkoon maksetun palautuslomakkeen. Yksi palautuslähetys voi sisältää useita tuotteita tai tilauksia.

Huomioi myös, että tilausta ei voi peruuttaa, jos se on jo käsitelty. Paketin noutamatta jättäminen ei myöskään riitä tilauksen peruuttamiseen. Sinun tulee noutaa paketti ja palauttaa se pakkauksessa olevalla palautuslomakkeella. Mikäli pakettia ei noudeta ja rahdinkuljettaja palauttaa sen varastollemme, veloitamme 10€ palautusmaksun.

Ilmaiset palautukset ja voit palauttaa tuotteet tilauksestasi 14 päivän kuluessa toimituspäivästä.

Näin palautat tuotteen

Maksun palautus

Maksun palautukset käsitellään kolmen päivän kuluessa siitä, kun olemme vastaanottaneet tuotteen varastollamme. Huomioithan, että mahdollisen perustoimitusta kalliimman toimitusvaihtoehdon ylimääräisiä toimituskuluja ei hyvitetä.

Huom. Voi kestää 2-14 arkipäivää, ennen kuin hyvitys ilmestyy tilitietoihisi. Tämä riippuu käyttämästäsi maksutavasta, emmekä voi vaikuttaa asiaan. Jos valitsit maksutavaksi maksukortin, hyvitys palautetaan samalle kortille kuin tilausta tehdessä. Jos tämä ei jostain syystä onnistu (esim. kortti on hylätty, suljettu tai mennyt vanhaksi), ja et ole vastaanottanut maksun palautusta odotetussa ajassa, otathan yhteyttä Klarnaan tai PayPaliin valitsemastasi maksutavasta riippuen

UUTISKIRJE

Ilmainen toimitus kaikille yli 250€ tilauksille
Turvalliset maksutavat & Ilmainen palautus
Nopea toimitus