Inspiraatio | 28. syyskuuta 2023

Vogue Tsekkoslovakia: Andiatan näkökulma kestävään neulemuotiin

Vogue Tsekkoslovakia esittelee Andiatan neuleiden kestävyyttä käsittelevässä artikkelissa. Lue lisää Matilda Moreliuksen jakamasta Andiatan näkökulmasta kestävään neulemuotiin.

Laatu ja oikeanlainen huoltaminen saavat neuleet kantamaan siistinä sesongista seuraavaan. "Neulevaatteet usein kestävät ajan koetuksen silloin, kun ne on tehty laadukkaista materiaaleista neutraaleissa väreissä, kuten beigessä, valkoisessa ja tummansinisessä." Matilda kertoo. "Useimmat neuleet vaativat pesua vain harvoin ja ylläpito onnistuu tuuletuksella, mikä vähentää niin kemikaalien kuin veden käyttöä".

Ajattoman tyylin ja huolellisen hoidon lisäksi kestävän neuleesta tekee siinä käytetty materiaali. Siksi Andiata on vaihtanut neuleiden pääasiallisen materiaalin 100% kashmirista merinovillaan. "Merinoa pidetään kestävämpänä valintana tehokkaan tuotantoprosessin vuoksi", Matilda kertoo ja lisää, "Jo pieni määrä kashmiria tuo huomattavan eron neuleen laatuun ja mukavuuteen. "

Andiatan Edmee merino-kashmir hame on täydellinen esimerkki vaatteesta, jossa villaa on käytetty pääasiallisena kuituna ja kashmiria lisäämään mukavuutta. Klassinen ja mukava hame mainitaan myös Vogue Czechoslovakian artikkelin vaatteissa, joihin investoida.

Lue koko artikkeli: Vogue Chechoslovakia >>

Artikkelin kirjoittanut Kristyna Jandová (28.9.2023)

NYHETSBREV

Fri frakt över 350 euro

Säkra betalningar & fria returer

Snabb leverans