Inspiraatio | 19. Tammikuuta 2024

Glencheck – historiarikas ruutukuvio

Glencheckin historiaa ovat kirjoittaneet niin kuninkaalliset kuin hetket valkokankaalla, ja se on voimakas tarinankertoja pukeutumisessa. Tutustu tarkemmin tyylikkääseen twill-pohjaiseen kuosiin, joka on esillä Pre-Spring-mallistomme Gytta R -housuissa ja Angie-villatakissa.

Glencheck on klassinen, vuorottelevista raidoista muodostuva, ruutukuvio. Kuvion toteuttaminen suunnittelussa, verhoilussa ja räätälöinnissä vaatii tarkkuutta ja laadukasta käsityötaitoa.

Glencheck herätti nopeasti skotlantilaisen, englantilaisen ja walesilaisen yläluokan kiinnostuksen, mukaan lukien kuningas Edward VIII, joka suosi ruutukuviota pukeutumisessa erityisesti aikanaan Walesin prinssinä. Aika synnytti overcheck-yksityiskohdalla erottuvan Walesin prinssi ruutukuvion, mutta antoi myös uuden, ylellisyyden ja ylevyyden assosiaation alkuperäiselle glencheck-kuviolle. Glencheckin asema kuninkaallisten suosiossa on jatkunut, sillä siihen ovat sittemmin pukeutuneet niin kuningas Kaarle III, prinsessa Diana kuin Kate Middleton.

Useamman Glencheck-kappaleen yhdistäminen on perinteinen ja tyylikäs tapa pukeutua kuvioon. Valkoisen silkkisen kauluspaidan lisääminen tuo vastapainoa vahvalle kuosille, leikkisillä koruilla ja naisellisilla kengillä asukokonaisuus muuntuu juhlatilaisuuksiin sopivaksi.

Aava Sidenblus
Aava Sidenblus

349,00 €

Loralie Pärlhalsband
Gytta R Ull Byxor
Ophira Pärlhalsband
Aava SidenblusAava Sidenblus
Aava Sidenblus REA-pris349,00 €
Loralie PärlhalsbandLoralie Pärlhalsband
Loralie Pärlhalsband REA-pris129,00 €
Spara 40%
Gytta R Ull ByxorGytta R Ull Byxor
Gytta R Ull Byxor REA-pris221,40 € Pris369,00 €
Ophira PärlhalsbandOphira Pärlhalsband
Ophira Pärlhalsband REA-pris129,00 €

Yhdistämällä glencheck-ruutukuvion denimiin luot klassisen asukokonaisuuden, joka huokuu kuninkaallista tyyliä 90-luvun off-duty-hengessä. Valkoinen t-paita tai poolopaita piristää asua säilyttäen yleisilmeen rentona.

Northie Jeans
Northie Jeans

199,00 €

Angie Ullkappa
Angie Ullkappa

689,00 €

Polana Stickad Polotröja
Northie JeansNorthie Jeans
Northie Jeans REA-pris199,00 €
Angie UllkappaAngie Ullkappa
Angie Ullkappa REA-pris689,00 €
Polana Stickad PolotröjaPolana Stickad Polotröja
Polana Stickad Polotröja REA-pris169,00 €

NYHETSBREV

Fri frakt över 350 euro

Säkra betalningar & fria returer

Snabb leverans