Andiata Women | 8. huhtikuuta 2021

Doriane Pariisista

Tapaa Doriane, 27-vuotias malliagentti Pariisista. Dorianesta huokuu palo elämää kohtaan. Hän kertoo energisoituvansa uusista kohtaamisista, kohteista ja kulttuureista sekä tietenkin läheisten kanssa vietetystä ajasta. Lue lisää Dorianin vinkeistä, miten viettää täydellinen päivä Pariisiin tutustuen.

Täydellinen päivä Pariisissa

Doriane rakastaa viettää päivän kävellen pitkin Pariisin aurinkoisia katuja yhdessä italianvinttikoiransa kanssa. Kun tekee mieli taukoa kävelystä, kreppi tai jäätelö Gromissa Sain Germainissa on Dorianen valinta. Illallistarvikkeiden hankintaan Dorian suosittelee Grande Épicerien kauppahallia. Juustointoilijoille puolestaan Saint Paulin kaupunginosan tarjontaa.

Missä syödä Pariisissa

Kesäisin yksi Dorianen suosikki ravintoloista on LouLou kiitos Palais du Louvren sijainnin ja siitä avautuvien näkymien. Pariisin muotiviikkojen aikaan Doriane suosii Hôtel Costesin illallista. Autenttiseen ranskalaiseen art de vivre -illalliseen L'arôme on Dorainen valinta.

LouLou
107 rue de Rivoli
75001 Paris

Hôtel Costes
239 Rue Saint-Honoré
75001 Paris

Drinkit Pariisissa

Ritzin Hemingway Bar on yleellinen ympäristö upeille cocktaileille. Clubbing-kokemukseen Doriane suosittelee Raspoutinea Champs-Élyséen vieressä.

Hemingway Bar
15 Place Vendôme
75001 Paris

Mitä nähdä ja tehdä Pariisissa

Niin kliseistä, kun se onkin, Doriane näkee, että Pariisin vierailuun tulee kuulua taiteesta nauttiminen d'Orsayn tai Louvren museoissa. Museoiden lisäksi Doriane nauttii kävelystä ja sen lomassa kaupungin kauniin arkkitehtuurin ihailusta: Saint Germain, Invalides ja trendikkyydestään tunnettu Le Marais ovat Dorianen suosikkeja. Yksi Pariisin kauneimmista näköaloista löytyy Sacré-Coeurista, kävelyn kylämaisessa Montmartressa Doriane kertoo olevan klassikko.

Doriane & Andiata

Muoti on Dorianelle tärkeää: se tukee häntä itseilmaisussa, sekä auttaa hänet tuntemaan olonsa itsevarmemmaksi. Andiatassa Doriane arvostaa laadukkuutta, kestävyyttä sekä pieniä tuotantoeriä. Andiatan vaatteissa hänellä on aina luonteva ja elegantti olo. Dorianen suosikki Andiata-vaatekappale ovat mustat Dania housut – niitä hän voi käyttää melkein päivittäin. Ne saavat sääret näyttämään upeilta, Doriane kertoo. Dania housujen lisäksi Doria rakastaa erityisesti Andiatan pukuja.

Doriane Ligorio

Doriane Ligoro on 27-vuotias malliagentti, joka rakastaa vapautta ja omilla säänöillä elämistä. Hän kuvailee itseään energiseksi. Uusien ihmisten tapaaminen, paikkojen ja kulttuurien löytäminen, laulaminen sekä ajanvietto rakkaiden ihmisten kanssa, ovat vain joitain Dorianea inspiroivia asioita. Erityisesti hän nauttii työstään malliagenttina: se haastaa ja antaa mahdollisuuden globaalien verkostojen luomiseen sekä eri kielien käyttämiseen.

NYHETSBREV

Fri frakt över 350 euro

Säkra betalningar & fria returer

Snabb leverans