Inspiraatio | 30. syyskuuta 2023

Inspiroidu: Lomamatka Sisiliassa

Tarja ja Matilda matkustavat joka vuosi Italiaan viettämään rentouttavan loman ja keräämään samalla inspiraatiota Andiatan tuleviin kokoelmiin. Lue lisää Tarjan ja Matildan matkasta kauniille Sisilian saarelle ja inspiroidu heidän täydellisestä lomatyylistään.

Päivä rannalla

Välimeren turkoosien vesien ympäröimä Sisilia on täynnä upeita rantoja. Tarja ja Matilda viettävät päivän rannalla lämpimissä vesissä uiden ja aurinkotuoleissa rentoutuen. Kauniisti liikkuva mekko Toile de Jouy -kuviossa on monipuolinen asu arkipäivään – se suojaa ihoa auringolta ja on hienostunut valinta lounaalle Taorminan merenrantaravintoloihin.

Lounaan jälkeen on aika vaeltaa Taorminan pastellikaduilla ja nauttia viehättävästä arkkitehtuurista, vilkkaista markkinoista, luonnonkauniista aukioista sekä historiallisista kirkoista. Pitkä mekko valloittavassa kukkakuviossa luo vaivattomasti naisellisen lomalookin. Sandaaleihin yhdistettynä se on täydellinen valinta päiväkävelylle, koroissa upealle illalliselle

Ilta Taorminassa

Taorminan kadut ovat täynnä elämää vielä iltaisinkin. Tarja ja Matilda nauttivat illasta oopperassa, jota seuraa myöhäisillan illallinen kattauksella herkullisia sisilialaisia ​​annoksia ja paikallisia viinejä.

Printit ovat luotettava valinta näyttävään ilta-asuun. Kauniisti leikattu mekko ruusuprintissä huokuu ihanasti Italian kesän eleganssia. Kellohelmainen hame yhdistettynä topiksi kiedottuun silkkihuiviin Toile de Jouy -printissä luo modernin, klassisista elementeistä inspiraatiota ammentavan, asun.

Viinitarhasta avautuvat maisemat

Kukkulan laella sijaitsevassa ja Välimerelle avautuvassa Taorminassa ei ole pulaa henkeäsalpaavista näkymistä, rehevistä puutarhoista tai eloisista viinitiloista. Kaukana keskustan hälystä Tarja ja Matilda viettävät rentouttavan päivän tutkien viinitarhoja ja pronssisilla veistoksilla ja suihkulähteillä koristettuja puistoja.

Upea luonto ja viehättävät huvilat luovat täydellisen taustan ikimuistoisille muotihetkille. Autenttista Italian charmia huokuva pohjepituinen mekko on ajattoman hienostunut – joka hetkeen sopiva. Kaikista juhlavimpiin tilaisuuksiin suoralinjainen kultapaljettinen mekko on varma, katseenkiinnittävä, valinta.

UUTISKIRJE

Ilmainen toimitus kaikille yli 350€ tilauksille

Turvalliset maksutavat & Ilmainen palautus
Nopea toimitus