Inspiraatio | 27 Kesäkuuta 2024

Paikallinen opas: Saint-Tropez

Andiatan suosikkipaikat syödä, shoppailla ja rentoutua

Saint Tropez on kohde, jossa yhdistyvät vaivattomasti mukavuus, rentoutuminen ja viehätysvoima. Olitpa sitten syömässä jossakin sen ikonisista ruokapaikoista, tutustumassa paikallisiin markkinoihin tai vain rentoutumassa rannalla, tämä opas kattaa parhaat paikat, jotka tekevät vierailustasi unohtumattoman.

Majoitus

La Ponche -hotelli

Ehdoton suosikkimme majoituksen suhteen on Hotel La Ponche. Tämä tunnettu hotelli, jota Brigitte Bardot'n kaltaiset tähdet rakastavat, tarjoaa ylellisiä huoneita ja sviittejä, joista on upeat näkymät merelle. Hotelli sijaitsee historiallisessa vanhassakaupungissa, josta pääsee helposti kaikkiin tärkeimpiin nähtävyyksiin.

Ravintolat

Lounas Le Club 55

Suuntaa lounaalle Le Club 55:een, joka on legendaarinen rantaklubi Pampelonnen rannalla. Tämä tyylikäs paikka on tunnettu yksinkertaisesta mutta herkullisesta välimerellisestä keittiöstään ja rennosta tunnelmastaan. Muista tehdä varaus etukäteen varmistaaksesi paikkasi.

Apero Senequierissä

Sataman vieressä sijaitseva Sénequier on täydellinen paikka rentoutua iltapäivän välipalan äärellä. Tämä Saint Tropezin sydämessä sijaitseva ikoninen punakattoinen kahvila on täydellinen paikka nauttia sataman vilkkaasta ilmapiiristä. Senequier on kuuluisa rennosta ilmapiiristään ja erinomaisesta sijainnistaan, joten se on ehdoton vierailukohde kaikilla Saint Tropezin matkoilla.

Auringonlaskun näkymät Le Tigrrissä

Päivän päättyessä voit suunnata Le Tigrr -ravintolaan, josta avautuvat henkeäsalpaavat näkymät auringonlaskuun. Panoraamanäkymät ja tyylikkäät kattaukset tarjoavat ikimuistoisen hetken päivällesi.

Rentoutumispaikat

Aamujooga rannalla

Aloita päiväsi virkistävällä rantajoogalla. Olemme valinneet Hotel La Ponchen lähellä sijaitsevan paikan, jossa järjestetään aamujoogatunteja, jolloin voit rentoutua ja olla yhteydessä luontoon samalla kun nautit rannikon seesteisestä kauneudesta. Aamukahdeksalta alkava jooga on täydellinen tapa antaa positiivinen vire päivälle.

Vietä rantapäivää Indie Beachilla

Jos haluat viettää koko päivän rannalla rentoutuen, Indie Beach on oikea paikka. Tämä Pampelonnen rannalla sijaitseva ranta tarjoaa mukavat lepotuolit, erinomaista palvelua ja rennon ilmapiirin. Nauti kristallinsinisistä vesistä, nauti auringosta ja herkuttele herkullisella rantaruoalla.

Ostokset

Place des Lices aukio

Koe paikallisten markkinoiden viehätys Place des Lices -aukiolla. Joka tiistai ja lauantai järjestettävillä vilkkailla markkinoilla on tarjolla kaikkea tuoretuotteista ja paikallisista herkuista vaatteisiin ja asusteisiin, antiikkiesineisiin ja matkamuistoihin. Kuljeskele kojujen läpi, poimi ainutlaatuisia löytöjä ja uppoa paikalliseen kulttuuriin.

UUTISKIRJE

Ilmainen toimitus kaikille yli 350€ tilauksille

Turvalliset maksutavat & Ilmainen palautus
Nopea toimitus