Andiata Women | 8. lokakuuta 2021

Tarjan päivä Pariisissa

Andiatan 35. juhlavuoden kunniaksi inspiroivien naisten sarjamme jatkuu alkuperäisellä Andiata Naisella: perustaja ja toimitusjohtaja Tarja Rantasella. Vaikka Pohjoismainen luonto on aina ollut Tarjan sydäntä lähellä, Pariisi on silti hänen kaikkien aikojen suosikkikaupunkinsa, sekä työ- että vapaa-ajalla. Lue lisää löytääksesi vinkit ihanaan päivään Pariisissa ja inspiroidu samalla siitä, miten Tarja stailaa suosikkinsa Andiatan viimeisimmästä mallistosta.

Pariisilaiset aamut

Onko ihanampaa tapaa aloittaa aamua Pariisissa, kuin laadukkaan kahvikupin ääressä ja pehmeään kashmir-neuleeseen kääriytyneenä? Tarjan pariisilaisen kodin parvekkeelta on upea näkymä Rue Cambonille. Siitä on ihana seurata, miten kaupunki alkaa hiljalleen herätä uuteen päivään.

Rue St Honoré

Aamiaisen jälkeen on aika suunnata Pariisin kauniille vanhoille kaduille. St Honorén varrella voi nauttia kaupungin upeasta arkkitehtuurista ja inspiroitua samalla pariisilaisnaisten tyylikkäistä asuista. Andiatan tummanruskeat Becky R -housut ovat Tarjan valinta chiciin päiväasuun.

Marché St Honoré

Seuraavaksi Tarja suuntaa paikalliselle torille, joka löytyykin aivan nurkan takaa. Tuoreista hedelmistä herkullisiin juustoihin ja upeisiin kukka-asetelmiin, Marché St Honorén torin laaja valikoima tarjoaa kaiken, mitä ihanalle pariisilaiselle lounaalle voi tarvita. Vallankumouksen jälkeen uudistetulla aukiolla on myös loistava valikoima viihtyisiä bistroja ja kahviloita, joihin jäädä nauttimaan iltapäivästä viinilasillisen tai croissantin kera.

Äiti-tytär illallinen

Lauantai-illat on tehty rakkaiden kanssa viettämiseen tyylikkäästi pukeutuen. Yksinkertainen ja hienostunut musta mekko on klassinen iltapuku, joka ei koskaan vanhene. Tarjan illan valinta on maksimipituinen Rhosyn 2 Mekko Andiatan Syksy/Talvi 21 -kokoelmasta. Illallinen vietetään Tarjan suosikkinaapuriravintolassa Hôtel Costesissa.

UUTISKIRJE

Ilmainen toimitus kaikille yli 350€ tilauksille

Turvalliset maksutavat & Ilmainen palautus
Nopea toimitus