Inspiraatio | 19. Tammikuuta 2024

Glencheck – historiarikas ruutukuvio

Glencheckin historiaa ovat kirjoittaneet niin kuninkaalliset kuin hetket valkokankaalla, ja se on voimakas tarinankertoja pukeutumisessa. Tutustu tarkemmin tyylikkääseen twill-pohjaiseen kuosiin, joka on esillä Pre-Spring-mallistomme Gytta R -housuissa ja Angie-villatakissa.

Glencheck on klassinen, vuorottelevista raidoista muodostuva, ruutukuvio. Kuvion toteuttaminen suunnittelussa, verhoilussa ja räätälöinnissä vaatii tarkkuutta ja laadukasta käsityötaitoa.

Glencheck herätti nopeasti skotlantilaisen, englantilaisen ja walesilaisen yläluokan kiinnostuksen, mukaan lukien kuningas Edward VIII, joka suosi ruutukuviota pukeutumisessa erityisesti aikanaan Walesin prinssinä. Aika synnytti overcheck-yksityiskohdalla erottuvan Walesin prinssi ruutukuvion, mutta antoi myös uuden, ylellisyyden ja ylevyyden assosiaation alkuperäiselle glencheck-kuviolle. Glencheckin asema kuninkaallisten suosiossa on jatkunut, sillä siihen ovat sittemmin pukeutuneet niin kuningas Kaarle III, prinsessa Diana kuin Kate Middleton.

Useamman Glencheck-kappaleen yhdistäminen on perinteinen ja tyylikäs tapa pukeutua kuvioon. Valkoisen silkkisen kauluspaidan lisääminen tuo vastapainoa vahvalle kuosille, leikkisillä koruilla ja naisellisilla kengillä asukokonaisuus muuntuu juhlatilaisuuksiin sopivaksi.

Aava silkkipaita
Loralie Helmikaulakoru
Gytta Villakangashousut
Ophira Helmikaulakoru
Aava silkkipaitaAava silkkipaita
Aava silkkipaita Alennushinta349,00 €
Loralie HelmikaulakoruLoralie Helmikaulakoru
Loralie Helmikaulakoru Alennushinta129,00 €
Säästä 40%
Gytta VillakangashousutGytta Villakangashousut
Gytta Villakangashousut Alennushinta221,40 € Normaali hinta369,00 €
Ophira HelmikaulakoruOphira Helmikaulakoru
Ophira Helmikaulakoru Alennushinta129,00 €

Yhdistämällä glencheck-ruutukuvion denimiin luot klassisen asukokonaisuuden, joka huokuu kuninkaallista tyyliä 90-luvun off-duty-hengessä. Valkoinen t-paita tai poolopaita piristää asua säilyttäen yleisilmeen rentona.

Northie Farkut
Northie Farkut

199,00 €

Angie Villakangastakki
Polana Pooloneule
Northie FarkutNorthie Farkut
Northie Farkut Alennushinta199,00 €
Angie VillakangastakkiAngie Villakangastakki
Angie Villakangastakki Alennushinta689,00 €
Polana PooloneulePolana Pooloneule
Polana Pooloneule Alennushinta169,00 €

UUTISKIRJE

Ilmainen toimitus kaikille yli 350€ tilauksille

Turvalliset maksutavat & Ilmainen palautus
Nopea toimitus