Inspiraatio | 13. Joulukuuta 2023

Ajattoman elegantti Roseann asuste

Ruusu symbolina kuvastaa ajattomuutta ja toimii vastapainona ikuisesti muutoksessa olevassa maailmassa ja muodissa. Halusimme luoda monikäyttöisen asusteen, jossa Andiatan laadun ja kestävyyden ideologia johdattaa suunnitteluprosessia niin piirroksesta materiaalin valintaan. Lopputulos? Elegantti ja monikäyttöinen Roseann-asuste, joka toimii niin choker-kaulakoruna, rintakoruna, vyönä kuin hiuskoristeena.

Ideasta suunnitelmaan ja laadusta tinkimättömään toteutukseen

Idea ruusu-asusteesta sai alkunsa tiimin keskeisessä ajatustenvaihdossa. Ensimmäisenä oli tärkeää löytää asusteen mahdollistava materiaali, joka olisi sekä kestävä että hienostunut – kuten Andiatan suosituissa Gytta housuissa. Ehdotus housun kankaan hyödyntämisestä asusteessa sai aikaan innostusta, ja suunnitteluprosessi otti tuulta alleen. 

Ruusun mallinnus ensimmäisistä piirroksesta lopulliseen leikkaukseen oli iteratiivinen prosessi, joka tapahtui Vallilan Atelieerissä. Tarkan, ylijäämäkankaan minimoivan leikkauksen löytäminen oli meille ensisijaista. Pitkässä, viiston leikatussa ja nupuksi kietoutuvassa muodossa tämä toteutui parhaiten. 

Ruusun vaatimaan käsityötaitoon valitsimme Liettualaisen pientuottajan. Pitkään jatkuneen yhteistyömme pohjalla on jaettu sitoutuminen erinomaisuuteen – saimme siis luottaa tinkimättömään laatuun ruusu-asusteen toteutuksessa.

Vaivattomasti asuun kuin asuun yhdistyvä musta ja valkoinen olivat ruusu-asusteen väreinä luonnollinen valinta. Avoimella nauhakiinnityksellä varmistimme, että asuste istuisi saumattomasti niin choker-kaulakoruna, vyönä kuin hiuskoristeena. Roseann asusteen ajaton eleganssi sopii monipuolisesti asukokonaisuudesta toiseen – ylellisenä yksityiskohtana juhla-asuun, hienostuneisuutta tuovana elementtinä jokapäiväiseen pukeutumiseen.

UUTISKIRJE

Ilmainen toimitus kaikille yli 350€ tilauksille

Turvalliset maksutavat & Ilmainen palautus
Nopea toimitus