Andiata Women | 5. maaliskuuta 2021

Hester Alankomaista

Andiata naisemme tässä kuussa on Hester Middelweerd, syntyperäinen amsterdamilainen, vaikkakin tällä hetkellä Pariisissa asuva, gallerianjohtaja. Hyvä seura ja ruoka ovat Hesterille nautinto, mutta taide silti isoin inspiraation lähde: "Taide on minulle intohimo. Olen kiitollinen, että työni kautta pääsen työskentelemään sen parissa joka päivä." Lue seikkailunhaluiseksi taideaficionadoksi tunnustautuvan Hesterin poiminnat täydelliseen päivään Amsterdamissa.

Täydellinen päivä Amsterdamissa

Täydellinen päivä alkaa upealla, isolla aamiaisella Buffet van Odettessa. Kaupungin parhaan tryffelimunakkaan jälkeen on vuorossa päivittäinen annos taidetta – Rijks ja Stedelijk museot ovat siihen täydellisiä. Ja mitä olisikaan vierailu Amsterdamissa ilman maalauksellisia kanaaleja? Kauniiden kaupunkimaisemien ihailua, kävelyä, shoppailua ja drinkki Cecconin Soho Housessa. Päivä saa täydellisen lopetuksen Maris Piperin illallisella.

Missä syödä Amsterdamissa

Upeaan illalliskokemukseen, Hester suosittelee eleganttia Maris Piperiä tai lämmintunnelmallista Brasserie Lolitaa. Italialainen ravintola Cecconi puolestaan tarjoaa täydellisen romanttisen tunnelman ja seuran drinkeille. Viiniä rakastaville, Hester suosittelee rentoa GlouGlouta ja erityisesti kesäisin Morgan & Mees -hotellin terassia. Lumoava ilta ulkona kutsuu tanssimaan The Dutchessissa, Belle Époquesta inspiroituneessa ilmapiirissä.

Mitä tehdä ja nähdä Amsterdamissa

Hester kehottaa vierailemaan Noordemarkt-torilla – se on oikea aikamatka historiaan. Torilla voi tehdä niin upeita vintage-löytöjä, kuin nauttia herkullisesta omenapiirakasta Winkel43-kahvilassa. Galerie Zebregs & Roëll puolestaan on kiehtova kokemus kaikille taiteesta ja antiikista kiinnostuneille. Silti, Amsterdamin vierailun ehdottomasti autenttisin nautinto on kanavien läpi veneily ja niistä avautuvien kaupunkimaisemien ihailu.

Hester & Andiata

Hesterille Andiata edustaa itsenäisyyttä: Naista, jonka pukeutuminen on seksikästä ja eleganttia, häntä itseään varten. Liäksi Hester ihailee Andiatan moitteetonta räätälöintiä ja vaatteiden muuntautumiskykyä. Janis K trenssitakki on Hesterin henkilökohtainen suosikki. "Se on ajaton – se päällä tunnen olevani kuin elokuvatähti", hän sanoo.

Hester Middelweerd

Kaupunki: Pariisi / Amsterdam

Gallerian johtaja, Galleria Jacques Barrère

Instagram: @hestermiddelweerd

UUTISKIRJE

Ilmainen toimitus kaikille yli 350€ tilauksille

Turvalliset maksutavat & Ilmainen palautus
Nopea toimitus