Andiata Naiset | 1. lokakuuta 2021

Raha Los Angelesista

Tässä kuussa inspiroivien Andiata naisten sarjamme jatkuu Los Angelesissa asuvan 34-vuotiaan kiinteistönvälittäjän, Raha Mehdizadehin, kanssa. Raha, joka nauttii ihmisten auttamisesta, rakastaa ammattiaan: "Vaikka tämä onkin ollut hullu matka, en vaihtaisi kokemusta mihinkään", hän sanoo. Motivoituneessa ja kunnianhimoisessa Rahassa on myös seikkailunhaluinen puoli, joka vie hänet ajoittain aivan uusiin osiin maapalloa. Silti Los Angelesilla on hänen mielestään paljon tarjottavaa – syyt rakastaa kaupunkia ovat lukuisat. Lue lisää Rahan vinkeistä täydelliseen kokemukseen enkelten kaupungista ja löydä samalla Rahan suosikki Andiata-vaatekappale.

Rahan täydellinen päivä Losissa

Raha on aamuihminen: Hän tykkää herätä aikaisin, silloin kun voi vielä tuntea olevansa ainut ihminen hereillä. Rahan täydellinen aamu alkaa vierailemalla suosikkikahvilassa, jonka jälkeen hän lataa energiaa päivään vaellusreiteillä, joista on upeat näkymät kaupungin maisemiin. Reippaan kävelyn jälkeen ei olekaan parempaa kuin lounas rakkaan ystävän kanssa – viiniä ja paljon hyvää ruokaa. Rahan päivä saa täydellisen lopetuksen rannalla auringonlaskua katsoen ja illallisesta ja juomista hyvässä seurassa nauttien.

Mitä tehdä ja nähdä Los Angelesissa

Rahan mukaan kaikki kaupungin historialliset paikat ovat näkemisen arvoisia. LA:ssa on myös paljon kaunista luontoa, ja Rahalla onkin henkilökohtainen suosikki maisemaelämykseen: Roadtrip Tyynenmeren rannikkoa pitkin kulkevaa valtatie 1:stä pitkin. "Se on vain niin kaunis!", Raha sanoo.

Drinkkipaikat Los Angelesissa

Raha on suuri salakapakkafani. Siksi hän suosittelee Old Lightningia, nimettömän oven taakse piiloutuvaa cocktail-baaria Venice Beachillä. Salaperäisessä baarissa on pukukoodi: puhelin on jätettävä ovelle. Samanhenkiseen elämykseen Raha suosittelee lisäksi The Nice Guytä, joka on paitsi hyvä valinta drinkeille, myös julkkisspottaukseen. Jos joku matkustaa LA:han nähdäkseen julkkiksia arkielämässä, The Nice Guy on siihen oikea paikka.

Los Angelesin parhaat ruokapaikat

Mitä ravintoloihin tulee, Rahan mielestä Los Angeles tarjoaa paljon monipuolisuutta sekä uusia paikkoja, joita kokeilla. Siitä syystä Rahan lista henkilökohtaisista suosikeista onkin kattava: Sushi Nobussa, Välimeren keittiöstä inspiroituneet pienet ja jaetuiksi tehdyt annokset Bacarissa, Larchmont Wine & Cheesessin upeat voileivät sekä tietenkin lukuisien katuruoka- ja tacoautojen annokset. LA:ssa kannattaa kokeilla myös In-N-Outin hampurilaista. "Se on yksinkertaisesti aivan liian hyvä", Raha selittää.

Raha, muoti & Andiata

Rahalle muoti on itseilmaisua. Samalla se auttaa häntä myös olemaan itsevarmempi ja luovempi. Raha tutustui Andiataan ensimmäisen kerran ystävänsä kautta, ja rakastui ensisilmäyksellä. "Rakastan Andiataa! Jokainen vaatekappale on niin tyylikäs ja kauniisti tehty", hän sanoo. Vaikka uudesta mallistosta löytyy monta Rahalle rakasta vaatekappaletta, yksi on silti noussut suosiksi: Suela Trench Coat.

”Suela-takissa minulla on voittamaton olo – se päällä tuntuu, että pystyn päihittämään kaiken, mitä vastaan tulee. Suela-takki buustaa itseluottamustani.”

Raha Mehdizadeh

Kaupunki: Los Angeles

Ammatti: Kiinteistönvälittäjä

Instagram: @junelove29

UUTISKIRJE

Ilmainen toimitus kaikille yli 350€ tilauksille

Turvalliset maksutavat & Ilmainen palautus
Nopea toimitus