Inspiraatio | 17. helmikuuta 2023

Esittelyssä: Andiata x Pyratex®

Esittelyssä innovatiivisista ja kestävistä kankaista valmistettu yhteistyömallistomme PYRATEX®:n kanssa. PYRATEX® on eurooppalainen yritys, joka valmistaa innovatiivisia ja ympäristövastuullisia materiaaleja. Kaikki yrityksen kuidut on valmistettu Euroopassa ja tuotannon vaiheissa, aina kuidusta valmiiseen kankaaseen asti, käytetään ympäristöystävällisiä ja vähäpäästöisiä menetelmiä.

Innovatiivisen ja vastuullisen muodin yhteistyö

Mallisto on valmistettu uusiutuvasta merileväpohjaisesta kuidusta. Merilevä kerätään Islannin vuonoilta – se pestään, kuivataan, huolellisesti jauhetaan ja lisätään eukalyptuspuuselluloosan NMMO-liuokseen: Merilevän positiiviset ominaisuudet säilyvät lopullisessa kuidussa pysyvästi, jopa lukuisten pesukertojen jälkeen. Merileväkuidun valmistusprosessi on kemikaalivapaa ja siinä käytetään menetelmiä, jotka säästävät sekä energiaa että luonnonvaroja.

Seacell-kankaan hyödyt

Kuidun sekä kankaan valmistus on kestävää ja jäljitettävää, ja sillä on alhaiset Co2-päästöt. Kankaalla on antioksidanttisia ominaisuuksia, jotka suojaavat vapailta radikaaleilta. Merilevän mineraaleilla, aminohapoilla ja vitamiineilla on ihoa rauhoittavia
sekä tulehdusta ehkäiseviä ominaisuuksia, ja ne säilyvät myös valmiissa tuotteessa.

UUTISKIRJE

Ilmainen toimitus kaikille yli 350€ tilauksille

Turvalliset maksutavat & Ilmainen palautus
Nopea toimitus