Inspiration | 7th June 2024

Myy meille second hand Andiatasi

Nyt sinulla on myös mahdollisuus saada oma vanha Andiata tuotteesi myyntiin Tiseen kauttamme.

Ohjeet:

1. Lähetä muutama kuva tuotteestasi assistant@andiata.fi ja kuvaile mahdollisimman tarkasti milloin tuote on ostettu ja löytyykö siitä ajan käytössä tullutta kulumaa, esim reikä kankaassa, nukkaa yms.

2. Me palaamme sinulle 3-5pv kuluessa, otammeko tuotteesi myyntiin. Tässä tapauksessa tarjoamme sinulle vaihtokauppana lahjakorttia Andiatan verkkokauppaan. Arvioimme parhaamme mukaan 10-40% tuotteen alkuperäisestä hinnasta, riippuen tuotteen iästä ja kunnosta. Valitettavasti emme pysty ottamaan kaikkia tuotteita myyntiin, kiitos ymmärryksestä!

Huom. Tise hinnoittelee myytävät tuotteet omatoimisesti, joten tarjoamamme lahjakortti asiakkaalle ei ole sidoksissa tuotteen myyntihintaan Tisessä.

3. Mikäli hyväksyt kaupat, lähetämme sinulle etukäteen maksetun postitustarran, jolla voit lähettää tuotteen meille Helsingin pääkonttorille.

4. Vastaanottaessamme tuotteesi, tarkistamme sen kunnon ja ilmoittamasi tiedot, sekä kuvat. Mikäli tuote ei vastaa antamiasi tietoja, meillä on oikeus peruuttaa kaupat ja lähettää tuote sinulle takaisin. Jos tuote on kunnossa, lähetämme lahjakortin sinulle ja tuotteen omistajuus siirtyy Andiatalle.

Follow us on Tise @andiata

UUTISKIRJE

Ilmainen toimitus kaikille yli 350€ tilauksille

Turvalliset maksutavat & Ilmainen palautus
Nopea toimitus